Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rendezzük meg az esküvöt? Öteltek?
Szia!
Szerintem illik a nem klasszikus, de menyasszonyi ruha, és ahogy írod, a vaj vagy az ekrü tökéletes lehet! Lakodalmat meg miért ne tarthatnátok? Még akár templomi esküvő is lehet, ha az első házasságokban nem történt ilyen!
Nekem a második lagzin ekrü színű mennyasszonyi ruha volt rajtam!
80an voltunk, nagyon jó buli volt! Én nem tartom ízléstelenek, ha a második esküvő is "rendes esküvő", basszus mindenki hibázhat.............
Hihihi! Nekem az elsőnél is csak mi+2tanu voltun. Ezek szerint a másodiknál még ennyi sem illik?! mi utána csináltunk egy kerti sütögetést a családnak meg a barátoknak. Mondjuk a férjemnek ez már a második házassága, nekem az első, és mégsem volt fehér ruha, nagy felhajtás. Nekünk így volt jó.
Ha ti szeretnétek nagy bulit, csináljátok! Azért mert az első nagy volt, nem azt jelenti, hogy a második nem lehet ugyanolyan, vagy mégjobb!
Felénk az a szokás, hogy aki már a második lagziját tartja, az nem vesz klasszikus menyasszonyi ruhát, hanem kosztümben vagy estélyiben (kis vagy nagyestélyi, igény és pénztárca szerint) vonul oltár elé. Ilyenkor már a szín sem kötelez, de (ismétlem megint: a mi városunkban) nem illik fehér ruhát húzni. Az esküvőnek illik kissé szolidabbnak lennie, amitől persze lehet tartani egy bulit, de akár családi vacsorán is ünnepelhetik a fiatal párt.
Én még nem házas, bár, tervben van. Ha esetleg ez a "mostani" lenne a második lagzim, akkor én ezeket figyelembe venném, de minden bizonnyal ez a tanult, megszokott hagyomány miatt lenne.
Mindazonáltal én nem szólom meg, aki máshogy tesz, de többé-kevésbé egyetértek a fentiekben írtakkal.
A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat.
Sok boldogságot előre is!
Nekem 2 hónapja volt a második esküvőm.
Ekrű ruhám volt. 30 fős volt az lagzi, de nem azért, mert ízléstelen hanem, mert nem akartam boldog-boldogtalant meghívni. Állófogadás volt otthon rengeteg kajával és piával. Nagyon jól sikerült.
Azóta már többen is mondták ilyen esküvőt akarnak. Nem kerül sokba és a hangulata is jobb. Nem volt senki semmire rákényszerítve.
Az hogy lesz lakodalom vagy sem az csak rajtad múlik mit szeretnél. Arra nem kell adni ki mit gondol. A lényeg te mit akarsz.
Sok Boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!