Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül a név átiratás esküvö után?
Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk megesküdni,szeretjük egymást és jön a baba is.Viszont Én elváltam már ,és akkor nem irattam át a nevemet,nem foglalkoztam vele különösebben.Nem tudom igy ha megesküdünk,akkor egyből átirják az új nevemre,vagy előbb le kell vetetni a régi nevet?2009. szept. 30. 18:08
1/5 anonim válasza:
Esküvő előtt nyilatkozni kell a viselendő névről. Tehát leírod hogy kiss jánosné, vagy kissné nagy éva, stb szeretnél-e lenni ugyanígy a párod is felveheti a te neved. Az esküvő után ezt a nevet kell használnod illetve a leánykori nevedet kérhetik, szóval szerintem semmi szükség az előzetes névváltoztatásra. De mivel mindkettőt az anyakönyvvezető végzi és az esküvő miatt úgy is találkoznotok kell, majd ő megmondja a tuttit :)
Sok boldogságot!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)
2009. szept. 30. 19:11
3/5 anonim válasza:
Szia
Nálam ugyan ez volt a történet! Nem kell vissza venned a lánykori neved csak idő és pénz pazarlás ,ha úgy is az új férjed nevét fogod viselni.Felveszed az ő nevét és már el is tűnt a volt férjedtől származó név. :)
4/5 anonim válasza:
És, hogy mennyibe kerül az pedig: személyi 1500, lakcímkártya 500. A többi ingyenes. Kivéve jogsi, ilyesmi, ha van
5/5 anonim válasza:
Egyből az új nevedre írják. Én is most voltam átíratni a nevem. Még az exférjem nevét használtam. Ahhoz hogy összetudjatok házasodni vinned kell a válási papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!