Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyházi vagy polgári esküvőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyházi vagy polgári esküvőtök volt? Miért?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

mi az eslo altal leirt undorito keresztenyek vagyunk

Undorito erkolcsi szokasokkal pl hazastarsi huseg kereszety csalad felebarati szeretet jotekonykodas tanitas.

Tehat nekunk a legfontosabb volt az egyhazi aldas a kozossegunk elott.

A polgari 5 perc gyorsan alairtuk az irodaban.

2013. máj. 11. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
A nagy napon csak egyházi, az a lényeg. Egy teljesen más napon az állam felé is lekönyveltettük.
2013. máj. 12. 00:32
 13/14 anonim ***** válasza:

polgári

nekem nem volt fontos az egyházi, nem vagyok vallásos, katolikusnak kereszteltek.

Hiszek Istenben, ezért nem tartottam volna álszentnek magam, ha pap is összead minket.

Végiggondoltuk, kicsit nagyobbra sikerül a lagzi, mint terveztük, ez már sok lett volna anyagilag. Az hittem párom ragaszkodni fog (17 éves koráig minden vasárnap ment misére, ministrált stb), de nem tette. Ha a gyerekeinket nem akarják emiatt megkeresztelni(mert a párom ennek ellenére szeretné, ha ők járnának hittanra stb,én pedig nem ellenzem, sosem vettem részt ilyenen) talán akkor minden cécó nélkül lesz egyházi esküvőnk is.

Nekünk tehát 2 oka van:

pénz

idő (plusz 1-1,5 óra már sok lenne, mert nem nyáron lesz, hamar sötétedik)

2013. máj. 12. 17:28
 14/14 anonim válasza:
egyelőre még nem tartunk egyiknél sem, de sanszos, hogy csak polgári lesz, mert különböző vallásúak vagyunk és szerintem egyikünk sem fog "vallást váltani". különben sem vagyunk vallásosak, nem járunk templomba, úgyhogy én nem érzem annyira fontosnak a dolgot.
2013. máj. 17. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!