Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Apukám unokatestvérének a fia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meknes kérdése:

Apukám unokatestvérének a fia megnősül. Négyen mennénk a lagziba. Milyen értékben szokás mostanság ajándékot venni, vagy pénzt szoktak inkább adni? Ötleteket várok.

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 22:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%

2013 ban a vendéglátásban az esküvöknél 12000ft / fővel számolnak :Ez azért lehet több és kevesebb is ,hely függő . Étel ,és ital fogyasztás van ebben az árban .

Ugy illik ,hogy ezt az összeget ki kell fizetni . mert evvel még az ifju pár csak a vacsora árát termeli ki. Tehát átlagosan 20000ft / fő kell számolni akkor lehet elmondani ,hogy az ifjú pár kapott is valamit..

Amit javasolnék ,hogy hívjátok fel az éttermet ahova menntek és kérdezétek meg ,hogy ők jelenleg mennyivel számolnak : Meg fogják mondani .. A szőkőkutat nem javaslom azt pénzt inkább tegyétek be a boritékba . ha nem pénzt szeretnétek adni akkor kérdezétek meg ,hogy van e nászajdék listájuk és válaszatok valamit róla.. Vagy lakberedezési áruházban ajándék utalvány..

2013. máj. 10. 22:41
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
"...az ifju pár csak a vacsora árát termeli ki..." Ettől rögtön hányok. Micsoda elüzletesedett, lelketlen kor ez, a meghívott "vendég"-nek ki kell "fizetnie" a vacsoráját? Gyere kedves rokon, itt a meghívó, szívesen látunk, a kijáratnál meg ott áll a fizetőpincér furkósbottal? Okádékországban lehet, hogy így van.
2013. máj. 10. 22:48
 13/21 anonim ***** válasza:
40%

Utolsónak teljes mértékig igaza van, az nem vendég akinek ki kell termelnie a fogyasztását.

Lassan már ott tartunk, hogy a menyasszony milliós esküvői ruháját is a vendégnek kell állnia.

2013. máj. 10. 22:51
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

utolsókkal egyetértek, az ilyen "nem termeli ki" beszólások miatt szólnak le mindenkit, aki ki meri jelenteni, hogy inkább pénzt kér, mint mikrót... amivel mondjuk egyetértek, mi is pénzt kértünk, de nem az árát akartuk "kitermelni"...

a 20E/fő oltári nagy baromság...

távoli rokonnak 30E mondjuk okés, ha ennyit tudtok, akkor ennyi. én általában 10E/fővel számolok (sok eskit segítek szervezni, ez az általános), ha mondjuk 2 felnőtt 2 tíz éven alulival, akkor reális a 30E.

De azt írod, elég gazdagok, nem azon a 10E Ft-on fognak fennakadni... annyit adjatok, ami még nem megterhelő!

És valóban inkább a boríték, mint a szökőkút!

2013. máj. 10. 23:06
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
és még annyit: ha nálunk 12.000/fővel számoltak volna kajára+piára, akkor csak az étterem került volna nekünk 1.440.000Ftba... mi ehhez képest 490.000Ft-ot fizettünk... (teljes menü, sok, finom, bő italválaszték...)
2013. máj. 10. 23:08
 16/21 anonim ***** válasza:
70%
most miért lettem 0%, mikor ugyan azt írtam, mint a többiek?? hogy elég a 30 és inkább a pénz mint a csobogó?? 10/9 válaszadó ezt mondta...
2013. máj. 10. 23:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Hárman vagyunk felnőttek és egy másfél éves kisgyerek,aki ugye nem is fogyaszt szinte semmit.Én reálisnak tartom a 30 ezret.Annyit tudok,hogy a hely ahova megyünk fix áras,korlátlan étel ital fogyasztással.Az örömanya és örömapa fix összeget fizet.
2013. máj. 10. 23:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Annyit adjatok, amennyi nem megterhelő nektek.

30.000 Ft megfelelő lesz. A lényeg, hogy jó szívvel adjátok.

2013. máj. 10. 23:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
ebben a családi felállásban teljesen korrekt a 30E!
2013. máj. 10. 23:58
 20/21 anonim ***** válasza:
55%

Én egy hónapja voltam esküvőn. Egy multifunkciós konyhai gépet adtam, hiába kért a pár pénzt.

Kisbabát várnak és ahogy ismerem a párt a pénz csak kifolyik a kezük közül :D

20 ezerért vettem a gépet, plusz a menyecsketáncnál 3.000-et adtam. Ezen kívül segítettem már a szervezésben is amit csak tudtam, a lagzin pedig autóval fuvaroztam a részegeket.

2013. máj. 12. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!