Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül a templomi esküvő?
A keresztelő sákramentum, így ingyenes.
Nekünk 20 ezer forint volt a templomi esküvő, 5 ezer forint a kántornak a zenéért.
Az árak térségenként változóak, a helyi presbitérium szablya meg, ezért meg kellene kérdezned a paptól.
Szia!
Az esküvőért a legtöbb helyen kérnek valamit. Mi 2006-ban 26e-t fizettünk (ebbe benne volt a jegyesoktatás, díszítés, zene, ceremónia). Amúgy plébániafüggő.
A keresztelés ingyenes. Mi most fogjuk keresztelni a lányunkat, konkrétan rákérdeztem az atyánál az árra, mondta, hogy ingyenes. Ha gondolod dobhatsz valamennyit a perselybe.
Amúgy nálunk rá se kérdezett a templomi esküvőre (a fiunk keresztelésénél még kellett), még én kérdeztem, hogy azt nem írja fel? A mostani adatlapon már nincs is sor a templomi esküvőre (előttem töltötte ki az adatokat)
A templomi esküvő nálunk 20ezer,de mivel kértünk díszítést is (virágok),kis szöveget a szülőknek,és az éneklő asszonyok is ott voltak énekelni,ezért 35ezer lett végül.
Viszont itt nem kell templomi esküvő a gyerek kereszteléséhez,a kisfiunk 3 éves,2 hónaposan úgy kereszteltk meg,hogy mi nem voltunk házasok,mi csak tavaly házasodtunk.
katolikusról írok
Mi is katolikusok vagyunk, de a pap köti az ebet a karóhoz. Tudom, hogy lehet úgy is, de nem nem szeretik ezek szerint. Ezért kérdeztem, de most már tuti nem lesz, csak keresztelő.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!