Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma sokkoltak a ruhaszalonba hogy ivory ruhámba nem célszerű fehér abroszhoz ülni és fehér kála csokromat felejtsem el?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 23:17
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat, a ruha ára egyébként nem függ a színtől..
Még nem néztem meg a csokrokról küldött linkeket, de megteszem majd ha gépről leszek!
2013. ápr. 11. 09:31
12/20 anonim válasza:
Szerintem lehet a dologban valami. A sok fehér mellett elképzelhető, hogy a ruhád piszkosnak fog tűnni.
13/20 anonim válasza:
Akkor kiakadnál, ha tudnád, hogy én annyit mondtam a virágosnak kössön egy kisebb csokrot, a lényeg hogy szép legyen, és pont nem érdekel a színe. Szerintem enyhén szólva túlragozod, hogy mi-mihez és mennyire megy. Ha ezen múlik, hogy milyen az esküvő, kár belevágni. Úgy veszem észre, hogy manapság pont a lényeg veszik el. A vőlegény zoknija biztosan meg a hajcsatodhoz? Érdemes lenne ezt is átgondolni, nehogy valami baj legyen belőle!
14/20 anonim válasza:
Szerintem sem szerencsés mellé.
15/20 anonim válasza:
Miért nem lehet elefántcsontnak hívni?
16/20 anonim válasza:
Mert angolul annyira "menő". Vagy mert gőze sincs mit jelent.
17/20 anonim válasza:
Nem tudom azon mit töröltettél, hogy senki nem néz ilyeneket, hogy minden passzoljon és te se fogsz vele foglalkozni. Senki se emlékszik rá, igenis csak magának csinálja a menyasszony a fejfájást azzal, hogy annyit lovagol azon, hogy minden olyan árnyalatú legyen tűtől repülőig. Ehhez képest a legkisebb dolog, hogy az abrosz meg a ruha passzoljon. Főleg, hogy tudod mennyit fogsz ott ülni? Ha egy órát ülsz majd az asztalnál lehet sokat mondok.
18/20 anonim válasza:
igen, pronyó dolog a ba-be/ban-ben különbséget "elfelejteni".
ha ennyire igényes vagy a ruhádra, a csokorra meg az abroszra, akkor miért nem vagy igényes a stílusodra? tudod, arra a részére, ami a nem ruhánál kezdődik és fejeződik be.
egyébként olyan színű cuccaid lesznek, ami jól esik, nem hinném, h bárki is beszólna a saját esküvődön, h nem nézel ki jól.
19/20 anonim válasza:
Sokkal fontosabb azt nézni, hogy a bőrödhöz mi megy, mint az abroszhoz...
20/20 A kérdező kommentje:
Hasznos válaszokat köszönöm mégegyszer. A stílusomat ennyiből leszűrteknek üzenem: igazuk van.Ennyiből tényleg a cipőméretemet is tudjátok remélem.
2013. ápr. 12. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!