Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudtok ajánlani nekem esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok ajánlani nekem esküvői meghívóra, frappáns, vicces idézetet?

Figyelt kérdés
Mi elég bohókásak vagyunk a párommal, nem illene hozzánk egy megható, tanulságos idézet, csak valami kis vicces szösszenet...:)
2013. márc. 17. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

...menyasszony..........sokáig kereste párját, de most úgy tűnik nem árul petrezselymet többé! ........vőlegény...... komoly ígéretet tett, hogy egy életen át párja lesz. Hogy ezt mindenki megtudja hetedhét országra szóló vigasságot rendezünk. A szertartás az .........i házasságkötő teremben zajlik, majd közvetlenül utána az ............. oldalát rúgjuk ki mulatozás közben.

Szeretettel várunk Benneteket (hely), (időpont).

2013. márc. 17. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
2013. márc. 17. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:
2013. márc. 17. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Nekem ez a kedvencem, bár lehet, hogy ez esküvői meghívóra kicsit sokk lenne:)

" A házasság szerződés egy nő, és egy férfi között azoknak a problémáknak a megoldására, melyek házasság nélkül nem léteznének."

Nekem úgy rémlik, hogy eredetileg Karinthy, de lehet, hogy tévedek.

2013. márc. 17. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Jópofa az utolsó, én biztos azt raknám rá:-)
2013. márc. 17. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez Karinthy: "Házasság: kölcsönös szerződés férfi és nő között, melyben kölcsönösen megállapodnak, hogy a szerződés napjától kezdve nem mondják el egymásnak,

hogy kivel van viszonyuk." Az Együgyű lexikonban van.

Hát ez nem illene azért...

Az a másik az nem tudod honnan jön, de azt szokták ilyen "vicces" ajándékboltokban nyomni mindenféle tárgyra.

2013. márc. 17. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is ismerem, és Karinthy-hoz méltóan zseniális, de valóban kicsit furcsa poén lenne, egy esküvői meghívóra. Amit én írtam, azt emlékezetből idéztem, és próbáltam megkeresni az eredetit, de nem sikerült. Pedig tutira nem én találtam ki. Sajna.:))
2013. márc. 17. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!