Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ajánlani nekem esküvői meghívóra, frappáns, vicces idézetet?
...menyasszony..........sokáig kereste párját, de most úgy tűnik nem árul petrezselymet többé! ........vőlegény...... komoly ígéretet tett, hogy egy életen át párja lesz. Hogy ezt mindenki megtudja hetedhét országra szóló vigasságot rendezünk. A szertartás az .........i házasságkötő teremben zajlik, majd közvetlenül utána az ............. oldalát rúgjuk ki mulatozás közben.
Szeretettel várunk Benneteket (hely), (időpont).
Nekem ez a kedvencem, bár lehet, hogy ez esküvői meghívóra kicsit sokk lenne:)
" A házasság szerződés egy nő, és egy férfi között azoknak a problémáknak a megoldására, melyek házasság nélkül nem léteznének."
Nekem úgy rémlik, hogy eredetileg Karinthy, de lehet, hogy tévedek.
Ez Karinthy: "Házasság: kölcsönös szerződés férfi és nő között, melyben kölcsönösen megállapodnak, hogy a szerződés napjától kezdve nem mondják el egymásnak,
hogy kivel van viszonyuk." Az Együgyű lexikonban van.
Hát ez nem illene azért...
Az a másik az nem tudod honnan jön, de azt szokták ilyen "vicces" ajándékboltokban nyomni mindenféle tárgyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!