Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok ilyen cipőt?
Szóval nem szeretnék magassarkúban férjhez menni.PEdig imádom de valahogy nem.kinéztem magamnak a linkelt ruhát.NA ehez szeretnék egy olyan speckó sportciőt ami tüllbevonásos és tüllmasnis.NA persze szép formájú sportcipő aminek van egész talpa meg ilyenek.
Pl aki látta az örömapa kettőt az tudja miről beszélek.
NA tehát hol lehetne csináltatni vagy kihez lehetne fordulni ezzel kapcsolatban??
Hála Istennek te nem leszel ott és nem röhögsz ki.A többiek se fognak mert tudni fogják miért van ez.Persze ha tudnád nem óxaárolnál hogy miléyen gusztustalan.
De a kérdés továbbra is az hogy lehet e ilyen cipőt találni.
Esetleg próbáld meg ezeket a cégeket, vállalkozókat felhívni, hogy elkészítenék e neked. Attól függ persze, hogy mennyi idő van még az esküvőig.
Azért még körülnézek pár külföldi oldalon is, hátha ráakadok vmi hasonlóra.
Szia!
Nem tudom láttad-e az Örömapa című filmet( [link] ),de ott Annie-nek (szerintem) pont olyan cipője volt,amilyet elképzeltél.:)
Képet sajnos nem találtam róla,de a cipő valami ilyesmi volt.:
A cipő ,,teste" néhol be volt vonva csipkés tüllel,de nem csicsán,nagyon szép diszkréten.:)
A cipő füző pedig fehér selyem szalag volt,ha jól emlészem.:)
De ha nem láttad,akkor mindenképpen nézd meg a filmet!.:)
Amikor mutatják a cipőt,az a közepe/vége felé van.:)
A leírásod alapján pont olyan,amire gondolsz.
Nézd csak!És ez?:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!