Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol találhatok ilyen cipőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok ilyen cipőt?

Figyelt kérdés

Szóval nem szeretnék magassarkúban férjhez menni.PEdig imádom de valahogy nem.kinéztem magamnak a linkelt ruhát.NA ehez szeretnék egy olyan speckó sportciőt ami tüllbevonásos és tüllmasnis.NA persze szép formájú sportcipő aminek van egész talpa meg ilyenek.

Pl aki látta az örömapa kettőt az tudja miről beszélek.

NA tehát hol lehetne csináltatni vagy kihez lehetne fordulni ezzel kapcsolatban??

[link]

2009. szept. 15. 19:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
hát már ne is haragudj, de szerintem (és talán mások szerint is) kib*szottul idiótán mutatna egy menyasszonyi ruhával :S én legalábbis tuti szétröhögném az agyam rajta, ha ilyet látnék és az jutna eszembe, hogy nem volt képes magának normális cipőt venni, hanem ráragasztott egy tüllpamacsot az edzőcipőjére aztán jólvan...egy menyasszony igenis legyen igényes, ha ennyire nem akarsz magassarkút, ott vannak a szép kis balerinacipők vagy topánkák...ha meg ősszel vagy télen lesz az esküvőd és esetleg hűvösebb, hideg lesz akkor valami kicsit zártabb és vastagabb talpú. Modell létedre pedig tudnod kellene, hogy ez a sportcipő abszolút idiótán mutatna ahhoz a szép ruhához...csak képzelj bele...de végül is a te esküvőd, azt csinálsz amit akarsz, de szerintem a násznép 3/4 része ki fog röhögni és évek múlva is ezen fog csámcsogni...
2009. szept. 21. 21:53
 12/21 A kérdező kommentje:

Hála Istennek te nem leszel ott és nem röhögsz ki.A többiek se fognak mert tudni fogják miért van ez.Persze ha tudnád nem óxaárolnál hogy miléyen gusztustalan.

De a kérdés továbbra is az hogy lehet e ilyen cipőt találni.

2009. szept. 22. 09:48
 13/21 A kérdező kommentje:
bocs ócsárolnál.
2009. szept. 22. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
jajj. egy ilyen bumszli kosaras cipőben akarsz lenni az esküvődön?? akkor legalább már valami finomabb kis vékony sportcipő legyen..
2009. szept. 22. 14:26
 15/21 A kérdező kommentje:
na igen köszönöm kedves utolsó válaszadó én sem konkrétan erre gondoltam,hanem tényleg olyanra amit te írtál.
2009. szept. 22. 18:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáld meg ezeket a cégeket, vállalkozókat felhívni, hogy elkészítenék e neked. Attól függ persze, hogy mennyi idő van még az esküvőig.

[link]

Azért még körülnézek pár külföldi oldalon is, hátha ráakadok vmi hasonlóra.

2009. szept. 26. 21:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én egy teljesen fehét converse cipőben fogok férjhez menni amire ezüst flittereket és csipkét varratok!
2010. febr. 23. 13:40
 18/21 A kérdező kommentje:
kössszziiii....erre gondoltam...nem tudnál egy képet feltölteni??
2010. febr. 23. 19:52
 19/21 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom láttad-e az Örömapa című filmet( [link] ),de ott Annie-nek (szerintem) pont olyan cipője volt,amilyet elképzeltél.:)

Képet sajnos nem találtam róla,de a cipő valami ilyesmi volt.:

[link]

A cipő ,,teste" néhol be volt vonva csipkés tüllel,de nem csicsán,nagyon szép diszkréten.:)

A cipő füző pedig fehér selyem szalag volt,ha jól emlészem.:)

De ha nem láttad,akkor mindenképpen nézd meg a filmet!.:)

Amikor mutatják a cipőt,az a közepe/vége felé van.:)

A leírásod alapján pont olyan,amire gondolsz.

Nézd csak!És ez?:

[link]

2010. febr. 26. 22:27
 20/21 A kérdező kommentje:
:D:D végreeee:DIgen én is láttam és pont olyat szeretnék.VAgy ha nem is olyat de olyan stílusút....nagyon -nagyon köszönöm a válaszod meg a linkeket:D:DKösziiii:D
2010. febr. 26. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!