Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jelent az valamit, ha az esküvő dátumának számai csökkennek? Pl. : 09. 08. 06.17h
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 15:16
1/11 anonim válasza:
Jesszus, te miken gondolkozol????
Ennyi erővel ha növekedne az lenne gond?:)
Nem jelent semmit:)
2/11 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy az esküvő dátumának számai csökkennek.
3/11 anonim válasza:
és az jelent valamit ha összeadod a szàmokat és a szàmisztika 4esét kapod? A születéseteknapja mit mutat? Összeilletek? :) Ne haragudj, én bàr hiszek az ilyenekben, de a férjem vàlasztàsànàl inkàbb a szivemnek hittem mint sem valami misztikàban! Ha hozzàd rendelte a sors akkor annyi, örülj neki! Tovàbb nem is mondom, mert tudnék mit, de ez màr ezotéria! Sok boldogsàgot!
4/11 anonim válasza:
azt hogy senki nem megy el, mert csütörtök van ...
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
csak elgondolkodtam rajta, hogy van-e vmi ide passzoló régi babona vagy ilyesmi. semmi komoly.
ja, nem hiszek a számmisztikában meg az ilyen hókusz-pókuszokban....
2009. szept. 15. 16:19
6/11 anonim válasza:
Persze. Egy boldog házasságot :-))
Ha akarjátok...
7/11 anonim válasza:
Hm... lássuk csak... ebből én a szellemek segítségével kiolvastam, hogy 2009. augusztus 6-án, délután öt órakor volt az esküvő...
8/11 anonim válasza:
ezt két féleképpen is fel lehet fogni.
Az első:Csökken tehát csökkenő boldogság
A második:A szomorúság csökkenése
A harmadik:NE már hogy ilyennel foglalkozol:D
Én is most készülök esküvőre és a hajam égnek áll mennyi hüleség van.
9/11 anonim válasza:
17>6
Nem is csökkennek.
Úgyhogy még lehet jó a házasság.
10/11 anonim válasza:
www pont szammisztika pont com , ha nagyon érdekelnek az ilyenek, nagyon jo oldal, és szerintem nem csoda, h ujrakezdjuk felfedezni az eltunt tudomanyokat, csak kell vigyazni, h ki kuruzsol, ki szakérto. Amugy pedig nem hiszem, h a csökkenés az, ami befolyasolja a dolgokat... A szeretet ne csökkenjen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!