Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem, elmondom miért nem. Mert iszonyatosan drága. Darabja a meghívóknak is drága, meg még azon felül 3500 forintot felszámolnak szerkesztési díjnak.
Ilyen áron, ha van időd és veszed a fáradságot akkor sokkal extrábbakat ki lehet hozni.
Én magam terveztem, szerkesztettem. Elment vele időm, de nagyon jól esett a magam szerkesztette anyagot kézben tartani. Nem is kellett hozzá semmi nagy szám, GIMP ingyenes, Paint ingyen rajta van a gépen, össze lehet rakni vele gyönyörűre. Nyilván jobb cuccal még gyorsabban, de így is tökéletes lett. Mindenki csak nézett, hogy hú hol csináltattunk ilyen jót.
Teli a net ingyenes betűtípusokkal, rákersel arra pl. hogy "ornaments" [link]
ezekből is sokat tudsz használni. Vagy bármi ilyesmi ami érdekel. Ha magyarul nem is, angolul millió találat lesz.
Ki kell nézni milyet akarsz, egy egészen bonyolultat is pár óra alatt össze lehet rakni, és ki nyomtathatjátok magatoknak, vagy elvihetitek nyomtattatni.
De azzal is vigyázni kell, engem azzal is le akartak húzni, hiába mindent az utolsó betűig megcsináltam, esküvői meghívó ugye és darabját 350-ért akarták nyomtatni a szép papírra. Végül találtunk olyan nyomtatóst, ahova lehet vinni a papírt, utána kicsit farigcsálni kellet és végül darabja 105 forint lett egy elég extra meghívónak. Ha csináltatom, több mint 3x ennyi lett volna, és így minden részlete olyan, amilyet én akartam. Legalább 10x át is alakítottam, és ez sem került pénzbe, míg ha csináltatod, akkor vagy olyan lesz, amilyet elsőre eléd tesznek, vagy pénzt kérnek az újabb átszerkesztésnél és tervnél, akármit is módosítasz. De többnyire nem is lehet módosítani.
Egyébként ugyanezeket a stílusú meghívókat sok helyről is lehet rendelni, pl. Kínából is és kb. 200-300-ra jön ki darabja.
Pl. akármilyen extra mintás háttérre rámegy a szöveg, sima papírra mint a fényképet teli mintásnak kinyomtatják, körbevágatod mikor kész, meghajtod és mindjárt tiszta extra tök olcsón. mint mondjuk egy ilyen: [link]
De amik ott vannak az oldalon azok se igényelnek túl nagy erőfeszítést. Pl. virágos, dekorációs üzletekben több száz fajta szalag, 7 mm-es szatén szalag méterenként vagy 10 forint, de vannak felvasalható strassz kövek is fillérekért.
Rablás az esküvő biznisz na.
Ha számít a pénz különbség, akkor inkább csináld meg.
Mi megvehettük volna, de úgy voltam vele, hogy hülye leszek én annyi pénzt fizetni valamiért, amit sokkal olcsóbban én is megoldok és szájhúzogatás nélkül babrálok vele addig, amíg a legutolsó milliméter is olyan lesz, amilyet én akarok.

Nekem tetszik amit csinálnak.
Nem tudom más mennyiért készíti el, de úgy gondolom, hogy a kreatív ötleteket mindig a kitaláló oldja meg a legjobban. Az ötlet és ide lopkodás sajnos nagyon divat, és többnyire minőségben nem éri el az eredetit, bár tény, hogy valószínűleg olcsóbb is.
Szóval, én inkább azt javasolnám, hogy próbálkozz velük, mint saját kézzel vacakolni. De ha már itt tartunk, néz szét a neten. Csak egy példa. Valahol a papír szatyrot 250 Ft-ért kínálták darabját, más helyen, meg 60 Ft, ugyanazon anyagból, ugyanazon mintával. Szóval ha találsz máshol is, akkor hasonlíts. Ha nem találsz, akkor meg ne sajnáld a pénzt minőségi munkáért.
Az egyes hozzászólótól kérdezem: mi gagyi neked benne? A honlap az tényleg, de a termékeiket, amiket láttam, nekem nem tűntek annak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!