Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám kiborulna ha nem lenne templomi esküvő?
Figyelt kérdés
Én 33/F vagyok, jövendőbelim pedig 27/L. A lány nincs megkeresztelve, én pedig Római Katolikusra vagyok, de soha nem voltam hívő. Nem szeretnénk templomi esküvőt, viszont anyám nagyon vallásos. Mit tegyek?2009. szept. 12. 18:54
1/5 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy képmutatás lenne, ha templomi esküvőt tartanátok és ezért nem lesz. Ne vitatkozz, ne magyarázkodj, közöld.
Kénytelen elfogadni, ha igazán hívő, akkor főleg, hiszen hívőként nem kényszeríthet hazugságra a templomban titeket.
2/5 anonim válasza:
Ez a saját esküvőd, olyan legyen, ahogyan Ti ketten elképzeltétek!
A szüleidnek is volt sajátja, most nem rajta van a sor...Most Te/Ti következtek.
3/5 anonim válasza:
Ez a Te életed, a Te esküvőd! Ha nem vagy vallásos, teljesen felesleges templomi esküvőt tartani. Pláne, ha a lány nincs megkeresztelve nem is lehet, amíg meg nem keresztelkedik. Szerintem elég nektek a polg. mesteri. Amúgy én is meg vagyok keresztelve, de életemben nem mentem templomba, és nem vagyok vallásos. Manapság már keresztelkedni sem szokás. Nem egy ismerősöm van, aki a gyerekeit nem kereszteltette meg.
4/5 anonim válasza:
Azért azon gondolkodj el, hogy neked anyád véleménye a legfontosabb? Hogy lesz utánna a házasságotok során - akkor is ö áll majd elötérben? (Ha olvasod itt a kérdéseket, akkor láthatod, hogy sok házasság azért megy tönkre vagy legalább is majdnem, mert a férj nem a feleségéhez kötödik erösebben, hanem az anyjához.)
5/5 anonim válasza:
Én falun nőttem fel. Jártam hittanra, jártam templomba, voltam elsőáldozó, és bérmálkoztam is. Itt ez természetes volt, mint iskolába járni. A férjem meg sincs keresztelve, akkor ez nem volt szokás, az anyukája nem tartotta fontosnak. 3 hónapja volt a polgári esküvőnk, ami csodálatos volt. Én nem bántam volna ha lesz templomi is, de nem akartam a páromat kitenni ilyen sok hercehurcának, meg az egész csak egy hazugság lett volna, mivel nem hívő. Ilyesmit nem lehet erőltetni. Nálunk senki nem botránkozott meg, még a nagyszülők, dédszülők sem. Próbáld meg megértetni anyukáddal. Ő se szeretne színjátékot szerintem a templomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!