Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a vőlegényetek neve valamilyen állat név lenne (pl. Medve, Holló, Farkas, Nyúl, Borz stb. ) akkor hogy vennétek fel a nevét házasságkötéskor?
Nekem Farkas a barátom,tetszik,de túl gyakori,maradok a sajátomnál enyémből csak 4 van az országban :)
Így ő is felveszi majd az mi családi nevünket.
Én csak lányt ismerek, aki Farkas Barbara. Ő a férje nevét kötőjelesen vette fel, elől a férj, utána az ő vezetékneve.
Szerintem te is válaszd a kötőjeles formát, nekem állatnév mellé nem tetszik a né forma.
Én felvenném, és fel is veszem.
A páromnak nem "állat" neve van, de olyan különleges az ejtés és írásmód, hogy SEHOL nem tudják leírni, mindig szenvedek míg kibetűzöm és Ő is.
Volt olyan is, hogy megkérdezték, miért nem mondja a vezetéknevét. Mondta csak nem gondolták, hogy tényleg AZ. Olyan is van, hogy mondja a nevét, szégyellik újrakérdezni és akkor csak a kezdőbetűt írják le :)))
A nevemmel nem talál különösebben, de nem zavar. Az viszont mindkettőnknek fontos, hogy felvegyem a vezetéknevét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!