Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lesz az esküvőm,36 hetes terhes leszek akkor. Szerintetek ez a ruha jó, csini?
Szia!
Nekem nem tetszik, legfőképpen azért, mert ez egy egyszerű nyári pamutsztreccs ruha, nem pedig menyasszonyi. Ezért egyrészt pofátlanság, másrészt rablás ennyit elkérni. Harmadrészt pedig gyártanak kismamákra is nagyon csinos, ízléses, egyszerű vonalvezetésű, kifejezetten esküvői ruhákat, pl.:
Természetesen az általad linkelt ruhával semmi baj nincsen, csinos kis ruha, de számomra semmi menyasszony-jellege nincs. Mindenesetre sok boldogságot!
Utolsónak:
arra nem gondoltál, hogy esetleg a kérdezőnek nem olyan alakja van mint az általad linkelt ruhákat bemutató modelleknek? Meg feltehetőleg a kérdező mikor beírta a keresőszavakat, egyből a tiédhez hasonló találatokat kapott.
Ráadásul 4 gyerek után (ami feltételezi, hogy a menyasszony már nem 20 éves) jobban illik hozzá az általa választott.
Egyébként szép és elegáns ruha. Nekem az tetszik, amelyiknek rövid ujja van és piros masni van rajta.
Nézd, itt szó sem volt a kérdező alakjáról, vagy arról, hogy rá akarom tukmálni az általam linkelt ruhákat, sőt arról sem, hogy mi állna neki jobban 4 gyermek után. És még azt sem feltételeztem, hogy képtelen bepötyögni a gugliba, hogy "maternity wedding dress"
A kérdés csupán annyi volt, szerintünk jó-e. Szerintem nem jó, mert nem esküvői. Csinosnak csinos, de nem esküvőre. A képeket példának szántam, hogy melyek a kismama ruhák, melyeket valóban menyasszonyokra terveztek.
Nem szántam provokációnak, sőt semminek. Ha ő ebben a ruhában érzi jól magát, menjen ebben férjhez. Én ha házasodnék - akkor is, ha 4 gyerek után - elegánsabb ruhát választanék. Azt pedig nem gondolom, hogy egy szimpla empire fazonú kismama menyasszonyi ruha nem illene valakire. Nyilván, ha 100 kiló az ember, akkor nem illik. De mivel az átlagember nem túlsúlyos, ezért nem ebből indulok ki. De még ha az is, egy nyakba kötős, mell alatt vágott fazon kifejezetten előnyös duciknak is.
Szerintem tökéletes izléses és trendi :D
ja és praktikus: el sem tudom képzelni a pisilést habosbabosban pláne 36 hetes terhesen
Gratula
JA és ha ez jól áll és minőségi nem drága
a varrőnő elcseszheti 15 ezerért ...ha ez atuti vedd meg
Ha nekem kéne nagy pocakra választani akkor hozzácsapnék 2ezret és a felette lévőt venném.
(bár annó 36htesen nem igen fértem volna bele).
Szép, de én úgy próbálnám a ruhát beszerezni, hogy max egy héttel előtte venném meg, próbálva, nehogy a nyakadon maradjon, és mehess újat venni.
Amúgy nagyon csini:)
A 21-eshez csatlakozom. Te ismered a környezeted viseleteit, de Bp. belvárosában ez az anyag 10-15 éve volt divat, nyári pamutsztreccs ruhákat lehetett belőle kapni, és már turkálókba sem veszik be. Szóval itt meglehetősen avíttnak számít ez a stílus és anyag.
Persze megszólni senki nem szólna meg érte, mert itt nem illik más dolgába avatkozni. Nem tudom, a Te környezetedben hogy van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!