Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nászéjszakádon volt szex?
Nekünk sem volt, épp hogy tudtunk 4 órát aludni a nászútig :)
OFF: Aki az esküvő előtt nem feküdt le a másikkal, annak sincs mit BEPÓTOLNIA, legfeljebb annyira érdekli, h milyen a szex, h még hajnalban, a lagzi után is beleveti magát.
Nem. :)
Annyira fáradtak voltunk, örültünk, hogy élünk.
Reggel 6-ig tartott a buli, akkor már le sem fekdütünk, ugyanis pakoltunk, és mire a család, távoli rokonok felébredtek dél körül, ismét összegyűltünk. Vasárnap estére pedig hulla fáradtak voltunk, ugyanis szombat hajnal óta talpon voltunk... Szóval vasárnap este szex nélkül ágyba estünk. Hétfő délelőtt repültünk a nászútra, ott viszont hétfőn este és egész héten bepótoltuk az elmulasztott nászéjszakát, kamatos kamattal...:-)
Mi 7 év után házasodtunk össze, 2 év együttélést követően, de semmit sem változtatott. Egy nagyobb lakodalom 150-200 fővel kiveszi az ember energiáját, és nem lehet korán megpattanni, befejezettnek nyilvánítani a banzájt! :-)
Mi van már kérdezni sem lehet? Mindenki rendesen, szépen leírta a saját átélését, most miért kell mégis egyvalakinek az élő fába is belekötni?! Nem mindegy neked hogy miért érdekel ez engem? Ha nem tetszik nem kell megnyitni a kérdést. Lehet továbbhaladni.
A többieknek természetesen köszönöm a választ :) mindenkit felfelé pontoztam!
Én nem bántani akartalak, hanem komolyan érdekelt, hogy ez miért olyan fontos?
De miután jól elhajtottál, én is csak azt mondom: ELŐRE a nászéjszakába!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!