Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A kézzel készített, élethű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kézzel készített, élethű cukorvirágok kb mennyibe kerülnek? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ilyesmikre gondolok.. Tudom, hogy nagyon drágák, de van, akinek ilyen volt a tortáján? Mennyibe került? (maga a virág)

2013. febr. 12. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%

Marcipán fedőnéven keresd, és akkor talán megtalálod az árait is.

Én így hirtelen csak ezt az oldalt találtam, de elnézve az árakat, inkább saját kézzel készítem azt a dekorációt :D

[link]

Esetleg vaterán vannak még érdekes dolgok:

[link]

2013. febr. 12. 16:56
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom te hogy vagy ezzel, de szerintem ezek cseppet sem élethűek :)

Igen, lehet, hogy marcipánból van, de én azokra gondolok, amiket kézzel festenek meg, és tényleg olyan, mint egy igazi virág :

[link]

2013. febr. 12. 17:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia.Ő csinál ilyeneket,hívd fel,hátha eladásra is :-)

[link]

2013. febr. 12. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Első vagyok.

Persze hogy nem élethűek, de nézd meg mennyibe kerülnek.

Innen lehet tippelni ;)

Egyébként köszi az ötletet, 2 hét múlva esküvői tortát készítek, biztos vagyok benne hogy magamnak legózom ki a marcipánfigurát :D

2013. febr. 12. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg ettől a kérdezőtől, hogy ő mennyiért csinálja. Pont cukorvirágokat csinál. http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
2013. febr. 12. 19:02
 6/11 anonim ***** válasza:
első, azt ugye láttad, hogy 35db kerül 3500Ft körüli árba?
2013. febr. 12. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
A legélethűbb a drótos cukorvirág és sok mindentől függ, hogy mennyibe fog kerülni. Pl. milyen virág kell, mekkorák és hány darab. Arra készülj fel, hogy ez az egyik legdrágább dekoráció. [link]
2013. febr. 12. 19:27
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépek ezek az élethű virágok és biztos irtó drágák! De a cukrozott élővirágok talán még jobban tetszenek!! Sokkal természetesebbek! Meg gondolom árban elérhetőbbek.

Köszi a válaszokat!!

2013. febr. 13. 14:27
 9/11 A kérdező kommentje:
És ha szerintetek vennék ettől a kérdezőtől ilyen cukrozott virágokat, akkor azokat egy cukrász rátenné a tortánkra? Nem kérné ki magának, hogy "hozott alapanyagot" kell a tortára tenni?
2013. febr. 13. 14:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Meg kell kérdezni a cukrászt, aki majd készíti a tortát. Én pl. elvállalnám, mert még nem tudok ilyeneket készíteni és semmiből se tart rátenni, meg legalább nem kell a marcipánrózsákkal szórakoznom fél napig. Viszont akkor kérdezd meg, hogy szerinte kb. hány darab x méretű virágra lenne szükség, nehogy kevés legyen. De lehet, hogy másnak sértő és nem vállalja, ezt is el kell fogadni.
2013. febr. 13. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!