Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen izu tortatok volt? Milyen izut ajanlanatok?
Nekem nagyon sok féle volt már. Dobos, eszterházy, fekete erdő, csoki, sacher, lúdláb, gyümölcs, joghurt, puncs... ezekre emlékszem, de biztos volt még.:D
Jelenleg a dobos a kedvencem. Csak ajánlani tudom. :D:D
Barátom kedvence a fatörzs, fateromé a csokitorta, öcsémé a puncstorta, családi kedvenc a lúdlábtorta, én kedvencem a gesztenyés és a dobostorta :)
Ezeket ajánlom!
Sztem ezek szülinapi torták voltak. :)
A mi esküvőnkön túró és Eszterházy (diós) volt.
Nem volt könnyű menet. Nem tudom, mennyit szántok rá, de érdemesebb jobb cukrászdába menni, vagy legalábbis olyanba, amit ismertek.
Volt olyan hely, ahonnan kinéztek minket és ízek helyett csak annyit közöltek, hogy "az drágább kategória". Sajnos egy kis cukiba mentünk, ahol nagyon finom a süti, de annyira amatőrök voltak, hogy elfelejtették állványra rakni, és egymáson voltak a szintek. Ajánlom, nézzétek meg előtte, sok bosszúságtól kímélhetitek meg magatokat-főleg, ha egyéni elképzeléseitek vannak.
Koszi a valaszokat.
Hotelban lesz az eskuvonk megtartva es a torta a hotel ajandeka lesz. Az izet mi valasztjuk ki azert kerdeztem.. Az eszterhazy dios,puncsos jol hangzik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!