Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőt hozatni harmadik világból?
Nálunk ez nem túl jellemző, mivel mi nem vagyunk célország. Aki ide akar jönni, az valami elképesztő nyomorból kell jönnie, ahhoz, hogy Magyarország az ígéret földjének tűnjön neki, mert ugyebár ezek a mail-order-bride-oknak az kell, a kitörés a szar országukból.
De amúgy is inkább Kanada, Amerika, Ausztrália, Anglia a céljuk. Annál is inkább, mert angolul esetleg még beszélnek is valamicskét. Ide ki a fene akarna jönni?
Akkor már miért nem Ázsiából...
Regisztráltam egy külföldi levelezős oldalon. Az afrikai csajok alapból tapadtak, de nekem nem bejövősek. Ukrán és orosz csajokkal is tele van, ezekből pár volt úgy, h ő eljönne, meg minden, de a java el van szállva magától azoknak is. (Mint a magyaroknál.)
Nőrendeléssel nem ismerkedsz. Megnézel egy katalógust, oszt jön.
Akkor menj ki helybe és szedj fel valakit. Vagy ha van valami hobbid, akkor a neten járhatsz körökbe, fórumokba, esetleg, ha játszol, akkor ott is találhatsz ilyen nőket, ismerkedhettek, találkozhattok.
Én így ismerkedek amerikaiakkal, igaz egyáltalán én nem keresek férjet, csak nemzetközi barátaim vannak Lengyelországtól Hawaiig de már páran elvettek volna.
Akkor külföldi is, legalább van valami közös bennetek, meg is ismerkedtek valamennyire, aztán hátha nem valami olyat fogsz ki, aki a hátadon akar kimászni a szarból meg hazaküldeni pénzt a tiédből a kis családnak a tajgába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!