Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvő időpontjának megvála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvő időpontjának megválasztásakor figyeltetek arra, hogy kb akkor nem lesz menzitek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 15:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Én is gondolkodtam már a dolgon és tuti első szempont lenne :)
2009. szept. 4. 15:27
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Hát minnél hamarabb kezdi aze ember szervezni annál kiszámíthatatlanabb. Én nem foglalkoztam vele, de szerencsére jól jött ki.
2009. szept. 4. 15:32
 3/15 Kankalin ***** válasza:
81%
Persze, nekem lesz még esküvő után majd egy hét, de szerintem az idegesség, hogy tuti minden jó lesz-e megteszi majd a hatását...
2009. szept. 4. 15:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudta, olyan rendszertelen!na jó annyira nem, de nem lehet fél évre előre kiszámítani.Így az esküvőn nem volt meg...huh...de a nászút második napjától igen....:)
2009. szept. 4. 15:42
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Én nem, de hála istennek nekem semmi tünetem nincs, észre sem veszem, hogy éppen tart.
2009. szept. 4. 15:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem figyeltem rá oda, ki sem tudtam volna számolni tutira annyival hamarabb. Csak úgy mikor bent voltunk az anyakönyvvezetőnél, akkor bemenet előtt megbeszéltük a hónapot, majd ott a lehetséges szombatok közül lefixáltunk egyet. De szerencsére pont úgy jött ki, hogy előtte egy héttel volt. :)
2009. szept. 4. 16:00
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
èn az esküvömkor gyógyszert szedtem. Nem figyeltem. Mi Februárban választottuk ki úgy hogy az egyetlen szabad hétvége szeptember elején volt az étteremnek. Aztán pár hónappal elötte utána számoltam, és ha akkor jött volna meg könnyen eltudtam volna tolni, mert 2-3 gyógyszert havonta lehet csalni. Csak hogy nekem eleve közép idöre esett. Tök boldog voltam. Csak hogy az idegeségtöl az esküvö estéjén volt egy vérzésem. (soha ilyen nem volt) a ruhám nem lett véres, de a szép szatén bugyim igen és a nászéjszakának is löttek. igaz azóta el is váltam.
2009. szept. 4. 16:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátlóval a mai világban bármit meglehet oldani. persze csak ésszel azért...ahogy sokan a nyaralás miatt eltolják, úgy gondolom egy eskövő ill nászéjszaka megér ennyit :)))) ;)
2009. szept. 4. 18:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
én figyeltem, kiszámoltam....
2009. szept. 4. 19:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
En erre nem gondoltam..Ha ugy jon ki akkor csak szedem a fogamzasgatlot megszakitas nelkul es elhalasztom..mar csinaltam ilyet tobbszor nyaralas szempontjabol, mukodik a dolog igy ez nalam nem kerdes.
2009. szept. 4. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!