Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen költséghatékony megoldá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen költséghatékony megoldásokat tudtok javasolni az esküvőre?

Figyelt kérdés

Vőlegényemmel már elég rendesen benne vagyunk a szervezésben (bár a nagyját rám hagyja) és hát elég korlátozottak a lehetőségeink anyagilag. Ezért például azt már kitaláltuk, hogy a teremdekorációt mi csináljuk és nem fizetünk százezreket egy dekorcégnek.

Viszont szeretnék tőletek is tanácsot kérni, milyen egyéb módja van még a "spórolásnak". Félreértés ne essék, annyira azért nem szeretnénk szűkre szabni a költségeket, hogy az a minőség rovására menjen (például az esküvői tortát nem vagyok hajlandó megsütni) :D

2013. febr. 1. 15:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Miskolcon jó kis hobby boltba vettünk meghívóhoz hozzávalókat, itthon megcsináltuk, volt aki csak pislogott, hogy tudtuk megcsinálni.

Esküvői ruhához plázában vettünk ékszereket. Ezzel úgy jártam, hogy ahol a ruhát vettük kinéztük az ékszereket, de mivel volt egy bizonyos összeg mindenre ez már nem fért bele, de már nem is bánom, mert fele annyiért tudtam utólag venni.

Ruhát előző év végén vettem meg, akkor kifutónak mondható modelleket már leakcióztak.

Dekorációt mi is magunknak csináltuk, a szigetszentmiklósi dekoros boltból rendelve mindent. Minden olyan volt, amilyen a képeken.

Azon rengeteget spóroltunk.

Az italokat nagykerből, és ami bontatlan volt azt visszavették és pénzt is visszaadták.

Te hol laksz? Lehet tudok még segíteni!

2013. febr. 2. 13:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó Hozzászóló! Megtennéd, hogy leírod nagyjából milyen meghívót készítettetek? (Akár privát üzenetben is). Már vannak elképzeléseim, de még mindig hiányzik valami... :)

Én Pest megyében lakom, de Budapesten minden nap járok (munkámból kifolyólag), így csak az itteni hobbiboltok és egyéb alapanyag beszerzőhelyek jöhetnek szóba. Ha esetleg valaki ismer valami jó boltot, ahol sokminden fellelhető és az árak is elfogadhatók, azt is szívesen veszem. :)

Köszönöm. :)

2013. febr. 4. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:

én is meg tudom szerkeszteni a meghívótokat, ha elküldöd, mit szeretnél rá :)

és akkor azt csak nyomtatnod kell

2013. febr. 4. 15:01
 14/15 anonim válasza:
[link] itt találsz rengeted dekorációs cuccot, ami viszont nem elhanyagolható, hogy a többi bolthoz viszonyítva sokkolóan olcsóbb. a megbízhatóságukat nem ismerem, de én is innét rendelek ezt-azt :).
2013. febr. 5. 17:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves 02-04 15:01 Hozzászóló! Köszönöm a felajánlást. Távol álljon tőlem, hogy megbántsalak de szeretném, ha a meghívó saját kezűleg készülne el. azóta egyébként egész sok ötletet nyertem a netről is, úgyhogy kezd lassan összeállni a kép. :)

Kedves Utolsó Hozzászóló! Köszönöm a linket, mindenképpen meg fogom nézni a boltot. :)

2013. febr. 7. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!