Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményed erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed erről az elrendezésről?

Figyelt kérdés

[link]

Nagy teremben leszünk, a terem méreteihez képest kevesebben ráadásul az asztalok 10-11 főre tervezettek, arra gondoltunk, hogy nem ültetjük teljesen körbe őket, hanem csak kb. mint a képen, így több asztal is lehet, hogy ne maradjon nagy üres rész, plusz kedvezne a hurcolkodásnak is, könnyedén lehetne ülni egyik asztaltársaságtól a másikhoz, mert van bőven még hely.

2013. jan. 24. 15:10
 1/10 A kérdező kommentje:
A rendezvény szervező viszont nem javasolta, de elég homályosan indokolt, kb. sehogy, mert azt hozta fel, hogy ha körbe ülik, akkor mindenki tud egymással beszélgetni. Bár nekem az a tapasztalatom, hogy főleg egy 10-11 fősnél, hogy akkora, úgy se tudsz beszélgetni csak azzal, aki melletted van. Igaz, ha nem ülik körbe, akkor kettő mellett csak egy valaki lesz, ha más nem hurcolkodik oda.
2013. jan. 24. 15:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jó lenne így, ha neked így tetszik jobban akkor ne hallgass másra. A vendégek meg úgy is megoldják a beszélgetés :D Én nem félteném a szélén ülőket sem :D
2013. jan. 24. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
10 fos asztalnál nem tudsz mindenkivel beszélgetni, csak azokkal akik kozvetlenul melletted ulnek.
2013. jan. 24. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

A nagy lila micsoda?

Ti hol ültök?

Nekem szimpatikus.

2013. jan. 24. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes megoldás!

Egy öt fős társaság szuperül tud beszélgetni egymással, nem számít, hogy lesznek olyanok, akik mellett csak egy ember ül. Nem ülnek olyan messze egymástól, hogy ne hallják a másikat. A főasztalnak háttal ülni meg kényelmetlen és zavarbaejtő lenne a vendég számára.

2013. jan. 24. 15:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Voltam olyan esküvőn, ahol kb. ilyen volt az elrendezés. Teljesen jó volt, a szélén ülők is be tudtak kapcsolódni a beszélgetésbe. Igaz, hogy egy viszonylag csendes vacsora volt, nem duhajkodott senki, így lehetett hallani egymást rendesen. Meg kicsit távolabb voltak egymástól a szomszédos asztalok, nem nagyon persze. Senki se érezte kirekesztve magát, a főasztalra is rá lehetett látni, senkinek nem kellett tekergetnie magát ültében.

Úgyhogy én egy igennel szavaznék. :)

2013. jan. 24. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nekünk nagy asztalunk volt, mint nektek, 10-11 fős. Mi körbeültettünk mindenkit, és kb. 50-en voltak a vendégek. Nem volt vele gond, pedig a terem is 200 fős volt. de abszolút úgy tűnt, mintha tele lenne a terem. És legalább bőven volt hely táncolni is. Egyébként ez sem rossz.
2013. jan. 24. 16:32
 8/10 A kérdező kommentje:
A nagy lila amúgy színpad, de ott lenne a főasztal. A lényeg úgy lenne, hogy mindenki felénk fordulva lenne ültetve. Esetleg kicsit oldalasan, hogy a egyik irányba nézve ránk, másik irányba nézve a tánctérre látnának.
2013. jan. 24. 20:56
 9/10 A kérdező kommentje:

Mármint a képen színpad, élőben nincs semmi emelvény.

Egyébként körasztallal 100 főre alkalmas a terem elvileg.

2013. jan. 24. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Pedig lehetne emelvényen is a főasztal, akkor mindenki jól látna titeket. Legutóbb olyan esküvőn voltam, ahol a főasztal alatt egy kisebb emelvény volt, dobogó úgymond.

De ott az elrendezés nem volt túl szerencsés, fésűs volt, így voltak, akik háttal ültek.

2013. jan. 24. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!