Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menyasszonyi ruhát válasszon?
Szia! épp nemrég küldtem el egy lányzónak válaszként :) nézd meg, én nem vagyok vékony, sőt, még alacsony is vagyok, mégis találtam ruhát, sajnos én is hormonális problémákkal küzdök/küzdöttem :( Én is ettől féltem, mint a barátnőd, és mégis legalább 3-4 ruhát találtam, ami kis átalakítással jó lett volna rám, pedig összesen voltam 4 szalonban. Érdemes elmenni és körbenézni, ne ijedjen meg. :)
nem haragszom, viszont hidd el, hogy rengeteg ruhát próbáltam, olyanokat, amiket itt is mond mindenki, hogy ne legyen pántnélküli, meg nyakbaakasztós, és azok még jobban összenyomtak. Mondták, hogy ne legyen egyrészes, legyen kétrészes, abban úgy néztem ki, mintha kettévágtak volna. Volt pántos, rövidújjú, az meg kb olyan volt, mint egy fehér póló válltöméssel. Néztem rövid ruhát, azt inkább hagyjuk, néztem abroncs nélkülit, habosat, az is gyötrelem volt, így ennél maradtam. Számomra annyira nem borzasztó, ahhoz képest, hogy milyen alkatom van, nekem ez még tetszett is. Tudom, hogy nem előnyös, de nekem tetszett a ruha, jól éreztem magam benne, kényelmes volt, és igazi menyasszonyos volt a ruha :) Nyilván nem mindenkinek tetszik, sőt, lehet, hogy ott sem tetszett mindenkinek, de én szívesen nézem vissza a képeket, és hidd el, hogy nekem ez a fontos. :)
És félreértés ne essék, nem haragszom, tisztában vagyok a korlátaimmal, csak szerettem volna ezt leírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!