Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha az első koszorúslány ruhája piros?
A legutolsó esküvőn ahol voltam, a vőlegény testvére, aki a vőlegényt kísérgette egész nap, egy tüll szoknyás tűzvörös miniruhában volt, amiből majd kifordultak a mellei. Szerintem ahhoz képest már semmi se gáz, mint ahogy az a csaj kinézett, meg rázta magát. Én nő vagyok, de még én is alig bírtam levenni a szememet a majd kieső melleiről, képzelem szegény menyasszony hogy érezte magát.
A színe szerintem egyébként teljesen mindegy, csak ne olyan legyen, hogy mindenki rá csorgassa a nyálát, mert kipakol, vagy annyira csicsás legyen, hogy mindenki csak arra emlékezzen, hogy milyen extra volt a koszorús lány ruhája a menyasszonyé meg... hogy a menyasszonyon mi is volt... hát nem tudom, Józsi te emlékszel?
Nekem az sszes koszorúslány pirosban volt.Én hajnalig hófehérben (nagy habis ruhában)
Vendégek rossz szót nem szóltak,pár nyanya csánycsogott akik láttak átmenni a hivatalból a templomba,de kit érdekeltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!