Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek hogy ne sírjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne sírjam el magam az esküvőn? Nagyon érzékeny vagyok érzelmileg.

Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Hüm hüm. Az érzelmek nem titkolni valók.

-Ha te vagy a menyasszony és büszkén viseled akkor vizálló smink.

-Ha te vagy a menyasszony s a férj is sírjon akkor csípős chilis pálinkát igyál elöte.

- Ha te a pap vagy akkor egyél fosatósat, amit jól takar a reverenda, s a eltereli a figyelmet. Még sprint közben se a szemed fogják nézni.

-Ha csak egy néző vagy jól leplezheted sírásod ha mindenki más táskájába pucolt vágott hagymákat rejtesz. Szem nem marad szárazon... :)

2013. jan. 18. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot! Ne félj, én is ettől féltem, de előtte sok videót néztem, meg filmeket esküvőről és megedződtem, mire eljött a nagy nap, addig kibőgtem magam a filmeken :) Én a szertartás közben folyton valami vicces dologra gondoltam, nekem könnyű dolgom volt, mert az anyakönyvvezető úgy beszélt hozzánk, mintha mesét mesélne az óvodásoknak, olyan hangsúllyal. Ezen már az elején olyan nevethetnékem támadt, hogy attól kellett féljek inkább, nehogy hangosan kinevessem az anyakönyvvezetőt. Komolyan, már csak az hiányzott, hogy "jóéjt gyerekek, búcsúzik a füles mára ..." :) Életem legszebb napja volt, de nem akartam sírni, gondoltam, hogy ráérek akkor, ha hazaérünk és már nem lát senki :) Minden agyban dől el. Egyébként nem szégyen, ha a menyasszony elsírja magát.
2013. jan. 18. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem az a szép, ha a menyasszony, boldogan, büszkén mosolyogva áll, nem pedig elérzékenyülve sírdogál.

Gondolj a párod rossz tulajdonságaira közben, akkor biztos nem fogsz pityeregni.

2013. jan. 18. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
2%

:D :D

Ez vicces volt!

Biztos vagyok benne, hogy a menyasszony írta, ők az ilyen "okosak".

2013. jan. 18. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért az esküvődet alaposabban szervezd meg. :D
2013. jan. 18. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:

:D Én is félek kicsit, h elérzékenyülök. Alapjáraton nevetgélős vagyok, jókedvű, de nagyon hamar elérzékenyülök. Még legjobb bnőm esküvőjén is alig tudtam leplezni, h elpityeredtem :)

Persze persze, érzelmeket nem kell leplezni, na de sztem akkor is kicsit ciki. Sírjon anyukám, meg nagyim. Ilyenkor nekik kell! :))

2013. jan. 18. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Soha nem gondoltam volna magamról, de bizony majdnem kitört belőlem a bőgés a meghatottságtól a szertartás alatt, a férjem mondta is utólag, hogy rettegett ettől. :))
2013. jan. 18. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért kéne tenni ellene bármit? Ez egy érzékeny pillanat mindenki életében. A mi esküvőnkön nem én, hanem a férjem sírta el magát. Bár ő azért, mert a szülőköszöntőnél az édesapja sajnos már nem lehetett köztünk, és ez megviselte őt, édesanyjával együtt sírtak. Szerintem senki nem tartotta cikinek, mindenki tudta, hogy nemrég vesztették el az édesapát, és a vendégek közül is többeknek könny szökött a szemébe a jelenet láttán. A menyasszonyoknál pedig még ennél is természetesebbnek veszik a sírást. Inkább arra figyelj, hogy legyen nálad smink, hogy korrigálni tudd az esetleges elkenődést.
2013. jan. 18. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is nemsokára itt lesz a nagy nap,és biztosan tudom,hogy nem fogom kibírni sírás nélkül.Ezért vízálló sminkem lesz,és reménykedem,hogy kibírja.
2013. jan. 18. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!