Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is egyfolytában ajánlgatja a fotós szolgáltatásait ez a Sharon nevű felhasználó?
Gondolom írtál már kérdést vagy kommentet ebben a kategóriában ezzel a témával kapcsolatban, és ott talált meg.
Én még nem találkoztam vele, mondjuk még nem is írtam ide. Na majd most :)
Bocsánat, én írogatok...
Mivel esküvői fotós vagyok, ebben a témában nézelődök, és akinek a hozzászólásából azt látom, hogy hamarosan elérkezik a Nagy Nap, annak írok privátban.
Az ismétlődés abból adódik, hogy akit érdekel ez a téma, több kérdéshez is, akár többször is hozzászól, de én nem látok neveket, így nem tudom kiszűrni, kinek írtam már és kinek nem.
Tehát akit ez zavar, attól ezúton szeretnék elnézést kérni, de remélem, azért akad, aki az olcsó de igényes megoldást keresvén mégis megoldásra talál levelem nyomán. :)
További szép napot mindenkinek!
Egész véletlenül nem vagyok Jehova tanúja. Még.
:D
Sokkal egyszerűbb, ha fizetsz egy hirdetést, kedves nyomulós fotós, a Gyakorikérdések.hu-nak! És sokkal célravezetőbb. Ráadásul, ha így egyesével írogatsz, előbb-utóbb még megsértődnek, összefognak, és elintézik, hogy kitiltsanak az oldalról.
Szerintem értelmesebb a tisztességes hirdetés. Nem is kell hetekig, elég néhány, egy-két napig. (Ha jól emlékszem, korábban megnéztem az oldal látogatottsági statisztikáját. Szép számok! Szóval megéri.)
Van olyan, hogy ha a felhasználó bizonyos szavakat lát az oldalon, aszerint alakulnak a megjelenő hirdetések is. Tehát pl. itt fog villogni a reklámod, ha valaki a Családi kapcsolatok/Esküvő kategóriában mászkál.
---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!