Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Martonvásári arborétumról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Martonvásári arborétumról írnátok valamit?

Figyelt kérdés

Pár éve voltam ott tanulmányi okokból, de beleszerettem. Lehet ott esküdni? Láttam nem messze a bejárattól egy kis kápolnát, (tényleg kicsi, szerinte 20 fő is nehezen férne be), de nagyon megtetszett. Az milyen kápolna? Oda is lehet papot hívni, vagy azt benéztem és az nem is az? Sajnos neten már nem találom, és akkor nem néztem meg alaposabban.

Aki tud bármi konkrétabbat leírná? Bármi érdekel, lehetőségek, árak, szállás, étterem. Köszönöm.

2013. jan. 10. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

"Cím: 2462 Martonvásár, Emlékezés tere 1.

Tel: 06-22-569-207

Nyitva tartás: H: 13-16 Sze: 8-12 és 13-17 P: 8-12

Ülőhely: 500 fő

Állóhely: 2000 fő

Részletek:

- a helyszín a szabadban van

- csak a szezon időszakában tartanak esküvőket

- vasárnap és ünnepnapok kivételével a hét bármely napján tartanak esküvőket

- parkolási lehetőség ingyenes

- élőzene és felvételről is van zeneszolgáltatás

- ez egy külső helyszín és anyakönyvvezetőt is biztosítanak

- egy külső cég szervezi az esküvőket

- műemléki védelem alatt áll 1719 törzsszámon és 3683 KÖH azonosítószámon

- 2462 Martonvásár, Budai út 13. címen kell bejelentkezni

Megjegyzés:

A barokkstílusú kastély 1773-75 között épült, neogótikus stílusban átalakították 1875-ben. A hatalmas park bármelyik részén vagy a tanácsteremben esketnek. A férőhely szinte korlátlan! A kastélyban a lakodalom, templomában az egyházi esküvő is megoldható."

2013. jan. 10. 14:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jan. 10. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs mit! A titka az, hogy ne arborétumként, hanem kastélykertként keresd! :) Gyönyörű hely amúgy, nagyon szeretek ott sétálni. Sok boldogságot!
2013. jan. 10. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:
szia, én itt lakom, a városházát hívd fel, én úgy tudom nem olcsó sajnos... a bejárat mellett egy működő katolikus templom van, tüneményes pap bácsikával. nem kicsi, csak annak tűnik :)
2013. márc. 7. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!