Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tengerpari esküvőt szeretnénk. Csak ketten. Mi a
teendőnk?
Gondolom nem árt elutazni a tengerpartra. :D És oké, hogy csak ketten akartok lenni, de azért papot/lelkészt/anyakönyvvezetőt vigyetek magatokkal! :D
2009. aug. 27. 10:15
2/9 A kérdező kommentje:
Hm...most hogy mondod, ezek meg sem fordultak a fejemben....
De okos vagy, ülj előre!! :D
Kicsit értelmesebb válaszadó irjanak kérem! :)
3/9 anonim válasza:
Szerintem az utazásiirodával kell lebeszélni a dolgokat. Papot meg hasonlókat nem kell magaddal vinni. :) Azt le tudják ők is szervezni neked. Hanem az anyakönyvet lehet csak itthon tudjátok megoldani. Akkor oda mások is elmehetnek és később nem hozhatják fel nektek, hogy "miért nem lehettünk ott az esküvőtökön?" :D
2009. aug. 27. 11:28
Első vagyok. Kösz a dícséretért. :D Arra akartam célozni, hogy nem elég konkrét a kérdés: egyházi vagy polgári esküvő lenne, esetleg mindkettő? Egyébként meg fogalmam sincs, hogy mi a teendő. :) De érdekes a kérdés, és én is kíváncsi vagyok a válaszokra. Pl. hogy az anyakönyvvezető jogosult-e külföldön levezetni a ceremóniát. Legjobb lenne, ha a helyi önkormányzathoz beballagnál, megmondják, hogy az anyakönyvvezetőnek mikor van fogadóórája és tőle kérdeznéd meg. Ha egyházi esküvőről van szó, szerintem csak azon múlik, hogy ismersz-e egy bevállalós papot/lelkészt, aki elmegy veletek, mert nekik szerintem nem számítanak az országhatárok. Egyébként sok boldogságot kívánok! :)
2009. aug. 27. 11:38
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Mindkettőtöknek :D Amúgy veszem a lapot, nyugi. Papot és hasonlókat nem szándékozok magammal vinni :) Sima polgárira gondoltunk, szerintem is az lesz : önkormányzat, anyakönyes ...
Köszi a jókivánságokat!!!!
Ennél nagyobb badarságot életembe nem hallodtam!Ketten!A boldogságot minden ismerőssel megkell osztani...Én a helyedbe inkább csak a nászéjszakán ülnék ott!Egy esküvő legyen eredeti és hagyományos...felejthetetlen!Vagy akár egy vidámparkba is csinálhatnátok:)) Te jó Isten!
20/L
2009. szept. 3. 13:23
7/9 A kérdező kommentje:
Ez az esküvő eredeti és felejthetetlen lesz és semmiképp sem HAGYOMÁNYOS, mert az UNALMAS!!! Azt inkább meghagyom a felhajtást kedvelő, mindenkinek megmutatom, hogy nem maradok vénlány tucatesküvő kedvelőknek :))) Gondolom ilyen vagy Te is, épp olyan hagyományos, mint amilyen unalmas :)
8/9 anonim válasza:
2. vagyok: Csak megerősítelek, hogy ez egy hatalmas ötlet. :) És NE hagyd, hogy elvegyék a kedved. Nagyon romantikus, és úgyis lesztek még együtt olyan sokan. Ráadásul ez ha belegondolsz tényleg csak Rátok tartozik. :) Majd írd meg milyen volt, vagy hogyan intézted el! ;)
SOK BOLDOGSÁGOT! :))
2009. szept. 3. 15:36
9/9 A kérdező kommentje:
:)
Mindenképp megirom Neked!
Köszönöm szépen. :)
Kapcsolódó kérdések: