Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ruhákat meg lehetne varratni?
Mennyi időbe telik kb egy ilyen ruha elkészítése? Mennyiből lehetne kihozni? :)

Úúúúú, milyen gyönyörűek! Főleg az első!
Amúgy meg persze :) Minden csak pénz kérdése... Anyag számít, varrónő számít, nem tudjuk megsaccolni, kérdezz rá.

Persze, hogy meg lehet :)
Ráadásul varrás szempontjából nem is valami extra ruhák, ha vesszük a bélés+alap+rá muszlin vagy tüll réteg, még mindig simán megvan 50 alatt. Ehhez jön ugye a varrónő költsége. Olyan sokat nem kell vele pepecselni, jó varrónő max 2 hét alatt megcsinálja, és akkor nagyon ráérős.

Meg lehet, de vagy egy vagyon lesz, vagy nem fog így kinézni. A felső pl. egy daalarna ruha, nyilván te is tudod az mi, hernyóselyem meg ilyenek. Azt neked egy mezei varrónő sem fogja reprodukálni, ahogy az a ruha kinéz. A fűzőrésze is elég komoly.
Annak idején én is akartam varratni, de rájöttem, ha tényleg jó varrónőt, meg nagyon jó anyagokat választok, akkor tök drága lesz, és még mindig csak akkor fogom tudni hogy néz ki, mikor már egy rakás pénzt kifizettem előre.
A legtöbb varratott ruha egyszerűen nem ilyen szép. Nem olyan szép a fűzőrésze, nincs olyan tartása...
Nekem pl. 120 körül vállalt volna el egy ruhát egy ismertebb varrónő, de egyre csak nézegettem a munkáit, és a szalonos menyasszonyokhoz képeset az összes varratott kicsit olyan volt, hogy jó jó, de miért így áll rajta??? De miért ilyen... ilyen nem is tudom milyen...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!