Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pest megyében mennyiből fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pest megyében mennyiből fog kijönni kb. az esküvőnk?

Figyelt kérdés
Tudom sok mindentől függ, de nem tudok még megközelítőleges árakat sem.Most kezdjük a tervezést. 120-130fő körül lesz és ebből már nem lehet lejjebb menni, mert ez a rokonság.Pestmegyében lakunk Vác,Dunakeszi,Fót ami szóba jöhet?Van esetleg valakinek tapasztalata vagy ajánlásai a környékre?
2009. aug. 25. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hááát...tényleg sok mindentől függ...mert van akinél a díszítést ismerősök oldják meg, van ahol a kaját is, de ha mindent rendeltek, akkor tuti több lesz mint 1 millió szerintem.

De ha adhatok egy tippet, szerintem a ruháért érdes kimenni Nagyváradra!Nagyon sok esküvői bolt van,gyönyörű ruhákkal, és annyiért tudsz venni, amennyiért Pesten bérelsz!komolyan, 140ezeért, már egy olasz ruhát kapsz abronccsal, kis táskával, fátyollal, térdelő párnával, és utána a tiéd!De ennél vannak olcsóbbak is!de ez csak egy tipp....:)

2009. aug. 25. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
kijönni már esetleg olyan 500ezerből kijöhet.
2009. aug. 25. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor inkább keress egy jó varrónőt. Nagyváradra kijutni sem kétfillér, és 140 000 Ft nem annyira olcsó. 2 éve varrattam én is egy várpalotai varrónővel, utazni kellett kb 3-4 alkalommal, ezt is beszámítva kb 90000-be került a menyasszonyi+menyecske ruhám+fátyol+szütyők+abroncs. Vidéken volt az esküvő, 220 vendéggel, és kb 2 millióba került úgy, hogy egy csomó mindent házlag csináltunk, szereztünk be. Ebbe benne volt a vendégek szállása is, meg az utolsó szög is.
2009. aug. 25. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Különben Kedves Kérdező, Sok Boldogságot kívánok!!Sajnos, ha éttermit csináltok, akkor kb. egy főre kell számolnotok 8-10000Ft-ot. Ha sátrat béreltek, az lehet 350 ezer is, de a határ a csillagos ég!!!Tényleg nagyon sok mindentől függ. Ha sok az ismerősötök, akik valamiben tudnak segíteni(vendéglős, vőfély, sofőr...stb.)akkor olcsóbban is ki lehet jönni. Sokat spórolhattok olyan dolgokon, amit magatok is el tudtok készíteni! Mi is így teszünk, de mi Pesten szervezzük, és így biztosan lesz 1.5-2 millió!(kb.90 fő) Ismerősömék (vendéglős a pasi, a zenészek a haverjai) Pesten a lakodalmat kihozták 500 ezerből.Szinte csak az extrákra költöttek(bérelt limó+sofőr, drága ruha...)Szóval nagyon változó, de mindenképp 1 millióval számoljatok! Sok kellemes percet kívánok a készülődéshez!!! :-))
2009. aug. 25. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
nekünk 3 hét múlva lesz vácon a FORTE étteremben. :) vendégváró falatok- 1300ft/fő, vacsi- 7500ft/fő, korlátlan ital- 1700ft/fő. teremdíszítés-80ezer, székszoknya- 400ft/szék. Vácon a Miss Ara szalonban gyönyörű olasz ruhák vannak 80-100 ezer ft körüli áron. :)
2009. aug. 25. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem több, mint egy millió. Nem akarlak elkeseríteni, de nekünk most lesz vidéken 120 fős lagzink (viszonylag egyszerű, semmi túllihegés, pompa), és nekünk áll meg kb. 1 millióban. Tehát Pesten megyében szerintem ez csak több lehet. Min. 1,5 millió. Pont nem olyan régen voltunk egy barát lagzijában Pesten, ami kb. ugyanaz volt, mint a miénk lesz. Tehát ugyanannyi vendég, kb. ugyanaz a menüsor, díszítés minimális stb. és nekik kb. 500 ezerrel többe jött ki,mint nekünk.
2009. aug. 25. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!