Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen áron lehet az ázsia centerben esküvői ruhát venni?
háát. sztem az sokkal gázabb, ha valaki a ballagási kosztümjében megy esküdni, mert sajnos már erre is láttam példát. ő legalább megpróbál az alkalomhoz méltóan öltözni, még ha nem is tud rá elszórni milliókat.
olyan ruhát vegyél amilyen neked tetszik, ha kell akkor az asia centerből.
sok boldogságot!
Én is láttam az Ázsia Centerben nagyon szép esküvői ruhát.Az árát sajnos nem tudom,de nem is az a lényeg hanem,hogy jól érezd magad benne és jól álljon.Mondjuk én inkább bérelnék.Pest környékén olcsóbbak(80-100 ért már megszólalnak) a ruhák és semmivel sem rosszabbak.
A leszólósoknak,meg azt mondom,hogy nem csak kínai árusok vannak az Ázsia Centerben.
Szia!
Bár én nem tudok árat mondani, de abszolút nem baj, ha ott veszed a ruhát! Akinek ez szúrja a szemét, azt nagyon sajnálom, hogy ennyire buta és anyagias.
Nem fontos a márka, mert nem jelent semmit. Tudom, mert voltak márkás holmijaim és semmivel nem bírták tovább a gyűrődést, mint egy olcsó kínai. Akkor már inkább vettem a márkásra szánt árból 10-szer több ruhát, és jobban is jártam. :)
Az a fontos, hogy neked jó legyen, hisz nem egy ruhához mész hozzá. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!