Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik házassági évfordulótokat ünnepeltétek ebben az évben?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 20:13
13/31 anonim válasza:
Az nagyon gáz, ha én nem azt számolom, hogy mióta vagyunk házasok, hanem azt, hogy mióta vagyunk együtt és szeretjük egymást? Nekem ez fontosabb... ez pedig 7,5 év
14/31 anonim válasza:
Mi is azt számoljuk 2 nap múlva 10 :-))))
18/31 anonim válasza:
mi idén ünnepeltük volna a 8-at
de a férjem a második házassági évfordulónk előtt egy hónappal, örökre elaludt.
a temetése az esküvőnk napján volt :-((
19/31 anonim válasza:
22-43: ŐSZINTE RÉSZVÉTEM! Borzasztó lehet neked! Én nem is tudom hogy tudnám feldolgozni hogyha velünk ez történne! Nem élném túl!! KITARTÁS NEKED ÉS SOK LELKI ERŐT!
20/31 anonim válasza:
Mi nem vagyunk házasok, de tegnap előtt ünnepeltük a 10 évfordulót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!