Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is lesz? Hogyan?
Figyelt kérdés
A lényeg az,hogy nyáron esküvőre vagyunk hivatalosak a párommal.Egy olyan esküvőre,ahol az ara,zsidó,a vőlegény(sógor),az meg,hát igazából semmi,nem keresztény,nem semmi.Nekem/nekünk meg fogalmam sincs,most akkor hogy hogy is kellene viselkedni,mit illik mit nem,egyáltalán mi is fog várni ott ránk,mik lesznek a történések.Vagy semmi különös,olyan mint egy hagyományos bármilyen másik esküvő,lagzi?
Ha valaki fel tudna világosítani,azt megköszönném.
2012. dec. 19. 16:22
1/7 anonim válasza:
Kérdezzétek meg az ifjú párt, hogy mi lesz a program. Ők fogják a legpontosabb választ adni.
2/7 anonim válasza:
szerintem èrdemes elore ràkèrdezni,foleg az arànàl.nem szègyen eggyeztetni,jobb elore tudni mint ott leègni.az ilyen vegyes hàzassàgoknàl mindig van meglepetès,nem lehet elore tudni hogy gondoljàk az eskuvo menetèt-
3/7 anonim válasza:
Mivel a menyasszony zsidó, de hozzámegy egy vallás nélküli személyhez, így aztán nehéz elképzelni haszid-zsidó lakodalmat.
Magyarán semmire nem kell számítani.
4/7 anonim válasza:
Szerintem odamentek a megadott időpontra, végignézitek a szertartást, aztán átmentek a lagziba, ahol enni fogtok aztán bulizni. Én erre tippelek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ,és sajnálom,hogy valaki lefelé pontozott mindenkit,sőt az első válaszolót az én kommentemel együtt kitörölték.
2012. dec. 19. 18:51
6/7 anonim válasza:
Először is meg kellene tudni, hogy lesz-e valamilyen vallási szertartás. Ha nem, akkor olyan lesz nagyjából mint a többi esküvő. Ha lesz, az más tészta, mert ott a férfiaknak illik felvenni a kipát, ha ők nem zsidók akkor is. A nőknek pedig nem illik fedetlen vállal és nagy dekoltázzsal megjelenni a szertartáson.
7/7 anonim válasza:
Kerdezzetek meg a mennyasszonyt. Nalunk is vegyes hazassag volt (bar nem zsido), de mi küldtünk egy kis program kartyat, hogy tudja mindneki, hogy mire szamitson, mert nem hagyomanyos magyar esküvö volt. Igy is volt aki meg sok mindenre rakerdezett, de engem egyaltalan nem zavart, söt kimondottan örültem neki, hogy meg mertek kerdezni a dolgokat tölünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!