Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TiZso16 kérdése:
Tudnátok ajánlani zenekart lagzira?
Figyelt kérdés
Elsősorban duót vagy szóló énekest keresünk és lehetőleg 100ezer Ft alatti összegért. Budapest környékén lenne a lagzi, de ha a keretbe belefér az ország bármely részéről szívesen fogadunk ajánlatot. Sokat segítenétek!2012. dec. 5. 17:35
2/5 anonim válasza:
Tavaly ugyanilyen problémával álltam szembe, még kérdést is kiírtam ide ugyanúgy mint ahogy most te, hogy nem tudnak-e zenekart, de olyan gagyik vannak a piacon, hogy nem igaz...100 Ezer forint alatt nem tudok.
Viszont én megtaláltam a (számunkra) legideálisabb zenekart és idén az esküvőmön a Voc'art zenekar volt. Fantasztikus amit művelnek. A többi zenekar amiket megnéztem meg se közelítette ezt a színvonalat. Én azt mondom ne ezen spórolj. (és itt jegyezném meg, hogy semmi jutalékot nem kapok ezekért a sorokért :D )
3/5 anonim válasza:
Tibiton zenekar mindent jatszanak a csapat bovitheto min2 max 6 szemelyyel pl akarsz harmonikast gitart enekesnot bele. Mi csak kettot ketunk szintio es enekesno 100 alattt volt
4/5 anonim válasza:
nekünk egy baranyai volt, baráti áron egyedül 60ért, egy nővel 90ért jött volna el (végül nővel kértük), ha egyedül hívod benzinnel együtt szerintem 100 alatt megvan.
Nálunk sok bálban szokott zenélni és szeretik is.
5/5 anonim válasza:
legyen valami metál, mondjuk Moby Dick
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!