Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasulandó párok ti menyire tartjátok fontosnak az esküvőszervezőt?
20-as válaszomhoz hozzátenném, főleg mióta van internet. Azóta aztán még annyi idő sem kell rá. Leülsz a net elé, meg tudod nézni az egész városban az éttermeket, fent van a lakodalmas ajánlat, ha nincs fent írsz egy emailt, elküldik, fent van, hogy mekkora termeik vannak, hány fő a befogadóképessége ültetve vagy állófogadáson, vannak képek...és ez így van gyakorlatilag az összes szolgáltatóval.
Én pl. ebből is szűrtem, azt a szolgáltatót, aki elkér sok-sok tízezer forintokat és egy gagyi ingyenes mlap, vagy feeweb weboldala van mindenféle villódzó reklámokkal, azt már meg sem kérdeztem, mert szerintem 2012-ben ez elég komoly igénytelenségről tanúskodik. Nekem is van honlapom, tudom milyen kis befektetés, szinte fillérekből meg van manapság már egy egyszerű igényes honlap.
Igen...neked csak ki kell találni ( nem hinném, hogy ez olyan fárasztó) de amit kitaláltál megvalósítani...na az más tészta.
Nem mindegy, hogy mennyi időn belül,mennyiért és , hogy egyátalán megtudod e csinálni amit akarsz.
Mivel benne vagyok ebben pontosan tudom,hogy a rendezvényszervező cégekre sokkal nagyobb tekintettel vannak mint magán személyekre (sajnos de így van)
Ez nem azt jelenti,hogy saját maguk nem tudják megszervezni az esküvőt az emberek...de nem mindegy mennyi fáradtsággal,utánajárással,milyenséggel valósul az meg...aki szeret szervezkedni az persze lehet még külön élvezni is fogja :)
Egyébként nagyon sokan így gondolkodnak mint te 6-os. ( ami nem baj persze) Megszervezni egy esküvőt? A hülye is megtudja....hát persze. De nem hiszem, hogy véletlen, hogy rengetegszer akik maguk akarják szervezni az esküvőt az események beinulásával rájönnek, hogy mégsem olyan leány álom a szervezkedés és inkább segítséget kérnek.
16-17-18-as válaszokat írtam. Igen, első ránézésre egyszerű megszervezni egy esküvőt, de nekem is nagyon felgyűltek a teendők a sajátunknál az utolsó pár hétre, pedig csak 40 fős volt a rendezvény.
Meg nyilván sok múlik az igényeken is: ha minden adott egy városban, egy helyen, és csak rájuk kell bökni, úgy egyszerű. De vannak, akik tematikus esküvőt szeretnének; akik kétnyelvű szolgáltatókat keresnek, mert vegyes házasságot kötnek; akiknél a násznép egy részét el kell szállásolni; akik messziről szervezik az esküvőjüket; akik annyira szoros időbeosztásban dolgoznak, hogy könnyebbség egyetlen szolgáltatóval tartani a kapcsolatot, aki kézben tart mindent, és még sorolhatnám. :) A szervezés legegyszerűbb része a válogatás, a nehezebb utána következik: összeállítani a menetrendet, majd pedig levezényelni az egész rendezvényt. Van, akinek a természete miatt a kisujjában van az egész, és játszva megold minden problémát, de van olyan is, aki két héttel az esküvő előtt már egy falatot sem bír enni, annyira tönkreteszi az idegeit a stressz. Utóbbi típusnak egy áldás lehet egy jó szervező, aki tényleg a segítségére van, és nem csak jutalékokra hajt.
A fentieket úgy írom, hogy szolgáltatóként számtalan esküvőbe belepillanthattam. Minden menyasszonynak más a természete, valaki lubickol a szervezésben, mások alig várják, hogy vége legyen. Ezért nem lehet olyat kijelenteni, hogy a szervezőknek nincs létjogosultsága, hiszen van, aki nem tudná nélkülözni.
Ami még érdekes - bár a korábbi válaszomat eléggé lepontozták -, hogy meglepően sok pár mondja utólag, a szervezés vége felé, hogy nem gondolták volna, de lehet hogy megérte volna szervezőt fogadni. Nem mindenki van persze így, de a menyasszonyok kb. harmadától ezt hallom.
Te az esküvőt komolyan egy kis bulival hasolított össze? :D
Egyébként aki hivatalosan esküvőket szervez az az esetek 90%-ban rendezvény szevrzeő és az esküvő csak egy kellemes és vidámabb része a munkának amit én pl örömmel csinálok. De gondolom szerinted egy fesztivált is roppant egyszerű megszervezni...
Lehet,hogy szerinted nevetséges státusz, nem kell igénybe venni a szolgáltatását ennyi az egész...de ez is egy munka amiből az ember megél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!