Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Polgári esküvőre mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgári esküvőre mennyi időnyi zenével kell készüljünk?

Figyelt kérdés

Igazából azzal vagyunk bajban,hogy szeretnénk,ha a kiválasztott zenék kb úgy és akkor kezdődnének amikor kell.Kb mi hány percet vesz igénybe???

"Várakozó"zene,bevonulás, aláfestő,kivonuló.

Lesz egy vers,gyertyagyújtás,koccintás.

Köszönöm!

2009. aug. 18. 12:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Itt még senki nem vitt zenét az esküvőjére??? :(
2009. aug. 18. 13:10
 2/11 anonim ***** válasza:
De volt, csak nem mindenki olyan észlény, hogy lemérje, hogy mi hány percig tartott...
2009. aug. 18. 16:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Na te aztán jól megmondtad.Szép házaséleted lehet,ha ilyen szegényes fantáziájú és lelkületű vagy. Gratulálok!
2009. aug. 18. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
1. vagyok: én nem vagyok házas, de szerintem senki se akkora barom, hogy lemérje.. vicces kérdés ez :D
2009. aug. 18. 17:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Látod,ha valamiben még tapasztalatod,akkor abba ne szólj bele.Főleg ne nagyképűen!
2009. aug. 18. 17:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Bocsi: valamiben még nincs tapasztalatod
2009. aug. 18. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekünk hét zenét kell majd vinni. Természetesen ha vmelyiket ismétlitek, akkor kevesebb is elég. Az egyik (legalábbis nálunk így kérte az anyakönyvvezető) ne szöveges legyen. Azt hogy hány percesek lesznek még nem tudom, a de tőlünk kérték, hogy írjuk fel azt is, mert lehet hogy ismételni kell, ha hamar vége lesz.
2009. aug. 18. 19:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Sajnos azt pontosan nem tudom, hogy az esküvő egyes mozzanatai hány percesek, de értem hogy mire gondolsz(ne az legyen, hogy például a szám közepét szeretnétek hogy szóljon mondjuk a csókotoknál, és a hivatali dolgozó meg indítja a szám elejét, ami jellegtelen instrumentális.)Talán az egy jó megoldás lehetne, hogy amelyik részletét konkrétan szeretnétek, azt egy üres CD-re veszitek, vagy ha az adott zeneszámnak a részletét a CD lejátszótok számlálója segítségével felírjátok papírra, és beteszitek a Cd borítóba.Pl: van 5 számotok egy CD-n(mert előzőleg rávettétek a bevonuló,aláfestő,szülőköszöntő,kivonuló zenét)írjátok rá:1. Nászinduló00:00-01:00, 2.Richard Claydermann:Ballade pour Adeline 00:00-01:24, 3.Rudolf: Értem születtél 00:30-01:30...stb.Ebből tudni fogja a CD kezelő, hogy mikor indítsa, és állítsa, v.halkítsa le a zenéteket.Mindenképp szükséges az egyeztetés a CD kezelővel!!! Mi így csináljuk, megnézzük, hogy melyik részlet tetszik az adott számból, és kiírjuk a perc-másodperc időt. Viszont a hivatalban is biztosan tud mondani egy kb. időt az anyakönyvvezető(v. nálunk a rendezvényszervező).Remélem tudtam valamit segíteni.Mondjuk szerintem1-2 percnél nem hosszabb egyetlen esemény sem, talán az aláfestő(instrumentális), és a szülőköszöntő.Sok Boldogságot!!!
2009. aug. 19. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok!Még annyit, hogy biztonságból legyen 2 CD-tek, nehogy ne legyen zenétek, vagy válasszatok az ő kínálatukból is, arra az esetre, ha CD-tekkel lenne valami(ismerősömék elfelejtették a CD-t vinni, és azt se tudták milyen zene lesz, aztán persze csalódottak voltak, mert nem szerették azokat amiket rögtönzött a CD-s.Mi vendégek nem vettünk észre semmit, de nekik rossz volt, hogy olyan zene ment amit nem kedvelnek, az esküvőjükön.) Szóval legyen "B" tervetek!!!
2009. aug. 19. 16:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2009. aug. 19. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!