Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen karikagyűrűt vegyünk?
Nem sok pénz van rá, de mégis valami olyat szeretnénk, ami tartós,szép és hagyományos karika stílusú legyen.
A pénzt inkább a gyerekekre költjük, meg már nem is első házasság egyikünknek sem.
Szerintetek a nemesacél gagyi? Lekopik róla az arany szín?
Ezeket néztem ki:
Ha találtok nekem más oldalon, hasonló árfekvésbe, szép gyűrűt, linkeltek? Köszi!
Zöld pacsi mindenkinek
Sajnos az aranyozás le fog róla jönni. Azt is tudnod kell, hogy méretet nem tudsz később állíttatni rajta. Maga a nemesacél nem kopik és nem színeződik, de mégsem olyan az érzete, mint a nemesfémeknek, valahogy hidegebb.
Szóba jöhet még ezüstből készíttetni ez 12000-20000 között van párba. Ez egyedibb dolog. Előnye, hogy természetes nemesfém, de egy kicsit jobban kopik, mint az acél. Ellenben később méretállítás lehetséges. Párban legalább 12-14 grammosat érdemes csináltatni, hogy sokáig bírja.
Normális arany karikagyűrű párban 150000Ft-nál kezdődik.
"Ditta323 válasza:
11-es nem feltétlen. Mi rendes arany karikagyűrűt 76000-ért vettük.
"
Az arany ára az elmúlt öt évben a duplájára nőt.
Egy pár karikagyűrű aranyból is min 12g, hogy sokáig birja, ráadásul az átlag trend 6mm szélesség. Ebből jön ki jelenleg legolcsóbb grammár ami 12e Ft a kb 150000Ft.
A 76000Ft most egy 6 grammos gyűrűpár jön ki, amit lehet kapni, de nem túl tartós kb 4mm szélessége ami nem is baj, de az anyagvastagsága 1mm alatt van.
Köszönöm a véleményeket, kivéve a 14. közberöfögőt, aki bizonyára dollártöltetű párnán alszik.
3 gyermekünk van és nem azért akarunk gyűrűt az esküvőn (2 tanu lesz + a gyermekeink és a szülők, testvérek össz: 12fő)
hogy villogjunk vele, hanem mert jó érzéssel húzzuk egymás ujjára és jelképezi a szerelmünket.
Az, hogy nekünk 1900ft jut erre, arról nem mi tehetünk. Vehetnék drágábbat is, de nekem a télikabát és a csizma fontosabb a gyereknek.
,,Csendben maradtál volna,bölcs maradtál volna""
szépek! szerintem menjetek be olyan boltba, ahol ilyet árulnak, mert lehet, hogy a boltban 500-1000ft-tal többe kerül, de legalább tuti jó a méret. Mi is ilyen oldalról rendeltünk wolfram gyűrűt (mellesleg nehogy olyat vegyetek,, ritka ronda, sötét fém színű..), csütörtökre ért ide, szombaton esküvő, és kb. 4 mérettel volt nagyobb mind a kettő...
esetleg nézhettek ezüstöt is, az ezüst karikákat általában már ródiumozva árulják (ródiumos azt jelenti, hogy nehezebben karcolódik és szép fényes marad), és az ilyen típusúak 3-4000től kezdődnek.
Végülis mindegy, milyet néztek, de ha megfogadsz egy tanácsot, mindenképp boltban vegyetek, NE netről! :)
Köszi, megnézzük a boltban is, hátha lehet kapni!
Kedves utolsó: Nem kell választani, csak hirtelen ezeket linkeltem, amik szóba jöhetnek. Nekem is az egyszínű tetszik jobban, most már biztosan olyan lesz:) Csak még a minta kérdéses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!