Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akinek elálló fülei vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek elálló fülei vannak, annak milyen frizurája volt? Ami nagyjából el is takarta.

Figyelt kérdés
Mutatnátok róla képet? Nem találtam eddig semmi olyat ami tetszene.
2012. nov. 2. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
8%
korod?nemed?
2012. nov. 2. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom lány vagy :) Tessék ezt olvasd el: lifepress.hu/forum/haj+tippek+elálló+fülhöz/

:)

2012. nov. 2. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
Az elálló fül szexi! :)
2012. nov. 2. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Én nem takartam el- nem akartam kiengedettet- és abból is ki tud lógni :)

olyan volt inkább, ami nagy hajvolument adott fölé, mellé köré, így nem állt ki egy nagy fül a fejemből, mert haj vette körbe :)- amúgy meg mindenki ismer, tudja hogy milyen a fülem- így annyira nem akartam eltakarni

2012. nov. 2. 16:19
 5/7 anonim válasza:
17%
Nem muszály eltakarni szerintem a feltüzött haj néz ki jól
2012. nov. 2. 16:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is feltűzöttet szeretnék, de olyat ami kicsit takarja a fülem. Én nagyon utálom hogy ilyen elálló...
2012. nov. 2. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
A lapátfül siráj!
2012. nov. 3. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!