Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választottátok ki az esküvőtök napját, dátumát?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 16:42
11/17 anonim válasza:
Ha tehettük volna, április végén tartottuk volna, hogy sok szép, virág lehessen díszítésre (pl.orgona).
12/17 anonim válasza:
Hát én kislánykorom óta azt szerettem volna, hogy majd a leendő párommal való első együtt töltött nap évfordulóján legyen az esküvőnk. Hát ez tuti nem így lesz, mert dec 28án jöttünk össze :)
Én valamikor augusztusban szeretnék majd vagy májusban :) esetleg szeptemberben :)
13/17 anonim válasza:
Nekem 2007.07.07.-én kérte meg a kezem a párom. Aztán szerettünk volna az esküvőt 2008.08.08.án tartani, de nem hétévégre esett, így 2008.08.23 lett belőle. A férjem mindeg elfelejti a dátumot! Az volt a cél, hogy ne legyen olyan meleg.
14/17 anonim válasza:
Az elsőnél a volt férjemnek előző nap emelkedett jogerőre a válása, így másnap rohantunk házasodni. Ez keddre esett. A másodiknál a kitűzött napon jött városunkba Farkas Bertalan, ezért előbbre, vagy hátrébb kellett vinni egy nappal. Előbbre tettük, ez is keddre esett. Valahol olvastam, hogy a kedden kötött házasságok a legkevésbbé tartósak. El is váltam mindkétszer... Harmadszor más szombaton tartottuk. Ez a mai napig is tart és gyönyörű élettel ajándékoztuk meg egymást.
15/17 anonim válasza:
Mi mindenképpen kihelyezett esküvőt szerettünk volna, mert nagyon sok rossz tapasztalatunk volt a megyeházával kapcsolatban, de olyan is közrejátszott, hogy ne legyen nagyon meleg, de azért már legyenek kinti virágok. Sikerült! Április 25-én volt, és nagyon jól sikerült, azóta is boldogan gondolok rá.
16/17 anonim válasza:
Mi július 1-jén szerettünk volna összeházasodni mert ez könnyen megjegyezhető, de az a hivatalnokok világnapja asszem, így akkor minden hivatal zárva van. Viszont következő hétre volt szabad helyük, és ez még jobb lett. Erre pár héttel később jöttünk rá, mikor szóltunk az ismerősöknek. 2006. 07. 08. :D Nem is kellett bevésetni a gyűrűbe a dátumot, olyan egyszerű :)
17/17 anonim válasza:
Szia! Először a hónapot választottuk ki közösen, igy voksoltunk mind a 2-en a jun.-ra aztán pedig a fizetés utáni legközelebb eső hétvégi időpont lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!