Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen virággal tudnánk díszíteni?
Csak néhány tipp, remélem, valamelyik elnyeri a tetszéseteket:
Kála (elég drága, de kevés is nagyon mutatós), krizantém, szegfű (viszonylag olcsó és rengeteg fajtája van), kardvirág (szintén nagy a választék), margaréta (nem túl nagy, emiatt több kell belőle), talán tudtok szerezni fehér liliomot (ebből csak keveset használjatok, mert úgy hallottam, igaz, a liláról, hogy nagyobb mennyiségben nem egészséges), szintén apró, de gyönyörű, a gyöngyvirág (csak engedéllyel rendelkező boltból vegyétek, mert ha minden igaz, védett, emiatt "csak úgy", nem szerezhető).
Sok boldogságot!
Használjatok vizes tűzőtéglát, akkor majdnem mindegy, hogy milyen a virág szárazságtűrő képessége. Ha nincs alatta tűzőtégla, akkor csak a szárazságtűrőket ajánlom: krizantém, szegfű(csak végszükség esetére)kála,kardvirág. Használjatok sok zöldet, főleg borostyánt, az nagyon dekoratív, és akkor nem kell sok virág.
Gyöngyvirág??? Szinte naponta járok a virágpiacra és tudom, hogy "manapság már mindent lehet kapni" Gyöngyvirágot még nem láttam ősszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!