Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy annyi ruhát néztetek, hogy a végére egy sem tetszik?
Figyelt kérdés
Már több ezer ruhát néztem neten és ott tartok,hogy már egyik sem tetszik igazán.pedig mindig is a nagy ,habos,klasszikus ruhák tetszettek,nemhogy dönteni nem tudok,már nem is tudom milyet akarnék.Lehet besokalltam a sok ruha nézegetéstől?kb 3 hete minden nap a ruhákat nézegetem..2012. okt. 7. 21:54
1/9 anonim válasza:
hagy magadnak most egy hét szünetet.
3/9 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg hagynom kéne pár hetet teljesen a nézegetéssel..
2012. okt. 7. 21:59
4/9 anonim válasza:
Egy játékot vagy zenét is meg lehet unni, ruhaválogatást is.
5/9 A kérdező kommentje:
remélem azért visszajön a kedvem.:)
2012. okt. 7. 22:05
6/9 anonim válasza:
A hét kihagyás után menj el egy ruhaszalonba és próbálj fel párat, az teljesen más :)
7/9 anonim válasza:
Kérj meg valakit,hogy válasszon ki neked egyet.
8/9 anonim válasza:
ismerős....én is elképzeltem, és már egyik sem tetszik....báááár most jött egy fazon, ami talán az igazi:Dde még gondolkodó...én is ruhaprobára várok, hátha ugy teljesen más....igy csak a hülye képeket látom mindig.D
24L
9/9 anonim válasza:
hát valóban fel kéne próbálnod néhány fazont, hogy tudd, mégis mi az, ami igazán jól áll, és olyanokat nézegess. Én nem néztem meg ennyit, de én is beleuntam egy idő után. Viszont így esküvő után, már megint nézegetem őket, szívesen viselnék még egyszer egy ilyen ruhát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!