Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői dekorációs cég/dekoratőr kerestetik (Budapest). Tudtok ajánlani?
Sziasztok!
Áprilisban lesz az esküvőm, és olyan dekorációs céget keresek, ami viszonylag korrekt áron dolgozik (nem az emberek lehúzása a lényeg), és kedvesek, rugalmasok az alkalmazottak.
Leginkább (a teremdekorációban) fehér vagy valamilyen világos színű függönyök (vagy nem tudom, minek hívják ezeket :-)), fényfüzérek kellenének, a virágdekorációt a keresztanyám fogja csinálni (virágkötő a szakmája), így nem akarok olyan céget hívni, aminek a virág a fő profilja.
Köszönöm előre is a válaszokat!
szekszoknyaberles.hu
Nekem félárba megcsinálta, amit a helyszín dekoratőra ajánlott és minden kis hülye kérésemet igyekezte megvalósítani. Az esküvőszervezés teljes fél éve alatt állandó kapcsolatban voltunk és tényleg a végén minden úgy nézett ki, ahogyan én akartam. A legjobban az tetszett benne, hogy javaslatokat tett, hol lehetne fogni az árakon akár csak tízezret is. És ha nem fogadtam meg, akkor sem volt gond. Fantasztikus dekoratőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!