Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Virágboltosok, virágkötők tudnátok nekem segíteni?
Ismeritek a pluméria nevű egzotikus virágot?
Ilyen csokrot szeretnék az esküvőmre! Nem tudom megoldható e szerintetek ez a virág (igazi, nem műanyag!) vagy beszerezhető e, még sosem láttam egyik virágboltban sem! Ez egy Hawaii szigetekről származó virág, errefelé valószínűleg nagyon ritka, de én annyira szeretném, ha ebből lenne a csokrom!:) Egyszerűen gyönyörű, és azt mondják, fenséges illata van! Kérlek segítsetek! Köszönöm!
Nagyon szép!
Ha áldozól rá pénzt, akkor fagyasztva biztos, hogy tudsz rendelni külföldről.
Nekünk virágboltunk van, meg az egész családom kertész, 5 generációra visszamenőleg :)
Hát nem tudom, hogy be tudod-e szerezni...meg lehet nézni a nagybanin, de nem hiszem, hogy árulják. Behozatni lehet, hogy be lehetne, de horror áron, meg elég macerás lenne.
Első: virágot fagyasztva? :) Tudod te, mit írtál most? Gondolj már bele, mi lesz egy virággal, ha megfagy... :)
Kérdező: egyébként merre felé laksz?
3-as vagyok.
Közben nézelődtem neten, vannak itthon is hobbikertészek, gyűjtök, akiknek van ilyen viráguk. Tőlük talán be lehetne szerezni, de vágott virágként szerintem nem nagyon lehet beszerezni sajnos.
Amúgy meg kössz a lepontozást, mi szúrta a szemed, kedves lepontozó? Ha már piros kezet nyomsz, legalább írd is le, mi a problémád.
Az első vagyok. Nem fagyasztva, hűtve...
Miért kell mindenbe belekötni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!