Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Virágboltosok, virágkötők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágboltosok, virágkötők tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Ismeritek a pluméria nevű egzotikus virágot?

[link]

Ilyen csokrot szeretnék az esküvőmre! Nem tudom megoldható e szerintetek ez a virág (igazi, nem műanyag!) vagy beszerezhető e, még sosem láttam egyik virágboltban sem! Ez egy Hawaii szigetekről származó virág, errefelé valószínűleg nagyon ritka, de én annyira szeretném, ha ebből lenne a csokrom!:) Egyszerűen gyönyörű, és azt mondják, fenséges illata van! Kérlek segítsetek! Köszönöm!

#csokor #pluméria #virágkötők
2012. szept. 21. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Nagyon szép!

Ha áldozól rá pénzt, akkor fagyasztva biztos, hogy tudsz rendelni külföldről.

2012. szept. 21. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
2012. szept. 21. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Nekünk virágboltunk van, meg az egész családom kertész, 5 generációra visszamenőleg :)

Hát nem tudom, hogy be tudod-e szerezni...meg lehet nézni a nagybanin, de nem hiszem, hogy árulják. Behozatni lehet, hogy be lehetne, de horror áron, meg elég macerás lenne.

Első: virágot fagyasztva? :) Tudod te, mit írtál most? Gondolj már bele, mi lesz egy virággal, ha megfagy... :)

Kérdező: egyébként merre felé laksz?

2012. szept. 21. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
2012. szept. 21. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

3-as vagyok.

Közben nézelődtem neten, vannak itthon is hobbikertészek, gyűjtök, akiknek van ilyen viráguk. Tőlük talán be lehetne szerezni, de vágott virágként szerintem nem nagyon lehet beszerezni sajnos.

Amúgy meg kössz a lepontozást, mi szúrta a szemed, kedves lepontozó? Ha már piros kezet nyomsz, legalább írd is le, mi a problémád.

2012. szept. 21. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Az első vagyok. Nem fagyasztva, hűtve...

Miért kell mindenbe belekötni?

2012. szept. 21. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Nem belekötés volt, hanem hülyeséget írtál. De tök mindegy. Ezért miért kell lepontozni a válaszom? Én se pontoztam le a tied, pedig te írtál baromságot. De mindegy, nem mintha érdekelne, csak nem tartom valami korrekt dolognak, amikor hasznosabb volt a válaszom, mint a tied.
2012. szept. 21. 15:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as!!! Köszönöm a választ!! Írok neked mindjárt egy privit! :)
2012. szept. 21. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!