Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Augusztus végén lesz az esküvőnk. Milyen hajat viseljek?
Figyelt kérdés
Ötletem sincs:(És sürgős lenne!Nem szertnék kontyot,hanem leengedett hajat.Légyszíves segítsetek!Ötletekkel vagy képekkel!2009. júl. 31. 13:03
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
ezek tényleg gyönyörűek, de az én tapasztalatom h ha lelóg a vállra hamar csapzott lesz az izzadtságtól. Nekem is hosszú a hajam és egy nem szoros hanem modern lazának tűnő, de kontyom volt. Piszkos meleg van, szerintem komfortosabb.
13/17 anonim válasza:
Biztos le fognak pontozni,de ha illik a ruhához,mit szólnál egy középen elválasztott hajhoz,sima egyenes semmi extra egy virágkoszorúval...
Nekem ilyen hajam lesz majd,bár nekem a ruhám is egy egyszerű hippi ruci,tudod ez a görög fazonú csak lenge anyagból és egy völgyben mondom ki az igent,szóval illik hozzá:)
14/17 A kérdező kommentje:
Értem.Az tényleg szép lehet:)
Nem akarok én bele virágos csattokat meg ilyeneket,csak egyszerűen egy szép frizurát.Esetleg még feltűzni,de nem szeretnék kontyot.
2009. aug. 5. 12:27
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
Kedves utolsó, a kérdező már fél éve asszony, és gyaníthatólag tudott választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!