Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másképp néznek arra a párra, akik esküvő nélkül nevelnek gyereket?
Figyelt kérdés
Tapasztalat esetleg?2012. szept. 9. 15:48
2/11 anonim válasza:
Nem nézek rá másképp, de megszokásból néha azt mondom, hogy a férjed így, a férjed úgy... nem rosszból, már megszokta.
3/11 anonim válasza:
az idősebb korosztály(70+) lehet ferdén néz az olyan párokra, akik nem házasok és mégis gyereket nevelnek, de amúgy teljesen elfogadott.
4/11 anonim válasza:
Mi Így neveljük, de még senki nem nézett ferdén. Bár nem is jön szóba.
5/11 anonim válasza:
Nem kell kihangsúlyozni, hogy no papír, és akkor senki nem fog megütközni semmin!
Másrészt senkinek semmi köze hozzá!
6/11 anonim válasza:
Szia!
Van ilyen a rokonságomban és senki sem néz rájuk furcsán, szóval szerintem ez máshol sem szokás.
Viszont arra furcsán néznek, ahol a gyerek az anya nevét viseli. Általában az első gondolat, hogy nem tudja anyuci sem, hogy ki az apa. Nem én vélekedtem így, csak volt szerencsém pár ilyen eszmefuttatást végighallgatni.
7/11 anonim válasza:
Honnan tudod egy párról, hogy házasok-e vagy sem?
8/11 anonim válasza:
Én is jártam már úgy, hogy egy csajnak mondom, hogy férjed így, férjed úgy, mire a csaj: nem vagyunk megesküdve. Erre én: ha együtt éltek, akkor a párod, attól függetlenül, hogy volt-e esküvő vagy nem. És ez szerintem nem érdekes, nem lényeg.
9/11 anonim válasza:
Nem. A gyerekek egyik közösségében (ovi, bölcs, iskola) sem. Én mondjuk házas vagyok, de a környéken sokan nem, vannak akik csak együtt élnek már több mint 15 éve és szeretetben nevelik a gyereküket, van akiknél a válás után költöztek össze, de ez egyik játszóteres pletyizés során sem volt téma, hogy XY a párjával házasok-e vagy sem.
10/11 anonim válasza:
4 évig neveltük házasság nélkül a gyermekünket, senki nem nézett ránk furán :) ha vki igen, az az ő baja, de nekem nem tűnt fel. most férjezetten is pont olyanok a családi hétköznapok, ill. ugyanúgy néz ránk mindenki. amúgy igen, én is kijavítottam esküvő előtt az embereket, akik férjemnek szólították a páromat, mondtam, h nem a férjem. mindig az volt a válasz, van egy gyermeketek, együtt éltek, szóval tök olyan, semmi különbség, és tényleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!