Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Másképp néznek arra a párra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másképp néznek arra a párra, akik esküvő nélkül nevelnek gyereket?

Figyelt kérdés
Tapasztalat esetleg?
2012. szept. 9. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már nem.
2012. szept. 9. 15:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézek rá másképp, de megszokásból néha azt mondom, hogy a férjed így, a férjed úgy... nem rosszból, már megszokta.
2012. szept. 9. 15:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
az idősebb korosztály(70+) lehet ferdén néz az olyan párokra, akik nem házasok és mégis gyereket nevelnek, de amúgy teljesen elfogadott.
2012. szept. 9. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi Így neveljük, de még senki nem nézett ferdén. Bár nem is jön szóba.
2012. szept. 9. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kihangsúlyozni, hogy no papír, és akkor senki nem fog megütközni semmin!

Másrészt senkinek semmi köze hozzá!

2012. szept. 9. 16:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Van ilyen a rokonságomban és senki sem néz rájuk furcsán, szóval szerintem ez máshol sem szokás.

Viszont arra furcsán néznek, ahol a gyerek az anya nevét viseli. Általában az első gondolat, hogy nem tudja anyuci sem, hogy ki az apa. Nem én vélekedtem így, csak volt szerencsém pár ilyen eszmefuttatást végighallgatni.

2012. szept. 9. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Honnan tudod egy párról, hogy házasok-e vagy sem?
2012. szept. 9. 16:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már úgy, hogy egy csajnak mondom, hogy férjed így, férjed úgy, mire a csaj: nem vagyunk megesküdve. Erre én: ha együtt éltek, akkor a párod, attól függetlenül, hogy volt-e esküvő vagy nem. És ez szerintem nem érdekes, nem lényeg.
2012. szept. 9. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A gyerekek egyik közösségében (ovi, bölcs, iskola) sem. Én mondjuk házas vagyok, de a környéken sokan nem, vannak akik csak együtt élnek már több mint 15 éve és szeretetben nevelik a gyereküket, van akiknél a válás után költöztek össze, de ez egyik játszóteres pletyizés során sem volt téma, hogy XY a párjával házasok-e vagy sem.
2012. szept. 9. 18:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
4 évig neveltük házasság nélkül a gyermekünket, senki nem nézett ránk furán :) ha vki igen, az az ő baja, de nekem nem tűnt fel. most férjezetten is pont olyanok a családi hétköznapok, ill. ugyanúgy néz ránk mindenki. amúgy igen, én is kijavítottam esküvő előtt az embereket, akik férjemnek szólították a páromat, mondtam, h nem a férjem. mindig az volt a válasz, van egy gyermeketek, együtt éltek, szóval tök olyan, semmi különbség, és tényleg :)
2012. szept. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!