Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Átlagosan mennyibe kerül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosan mennyibe kerül a fényképek előhívása?

Figyelt kérdés
Olyan átlagos méretű képeket szeretnék előhívatni csak fogalmam sincs,hogy úgy átlagosan mennyibe kerülhetnek.Mondjuk tudom,hogy függ az is,hogy hová megyek, de ezt még nem tudom, így most csak az átlag árakra vagyok kíváncsi.Másodszor pedig,hogy az megfelel ha pendrájvon adom oda a képeket?(mikor utoljára előhívattam még cd-n vittem, bő 6 éve)

2012. szept. 7. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan 15-20 ft/kép körül van.
2012. szept. 7. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a DM-ben hívattam elő a képeket. Ott a normál kép ára 19 Ft/db volt.

Kb. 700 képet hívattam elő (ebbe benne volt a lányom képei is, kb. 250 db).

Ez került: 13.300 Forintba

+ 399 Forint volt a DM-be szállítási költség.

Összesen: 13.699 Forint volt.

Én otthon kényelmesen a kanapéról rendeltem meg a programjuk segítségével a képeket.

Kb. másfél órát vett igénybe a válogatással együtt is.

2012. szept. 7. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Pendrájvon is beadhatod.
2012. szept. 7. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Jut eszembe: én papíron melléírom, hogy hanyadik képből mennyit akarok, és mekkorát. Vagy ha nincsenek sokan, akkor ott helyben kiválogathatod.
2012. szept. 7. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!