Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményeket szeretnék kérni. Tökéletes választás?
A jövő ősszel hivatalosak vagyunk egy esküvőre.A lányunk keresztszüleire.Nem akarom a menyasszonyt túllicitálni,de szürke egér sem akarok maradni.Kiválasztottam egy számomra nagyon szép koktél ruhát,és a véleményetekre lennék kíváncsi esetleg tippekre.Hozzáteszem,meg varratatom,mert édesanyám nagyon ügyes kezű varrónő,nem fog sokba kerülni.
Az alkatom,165 magas,52-54 kg között ingadozok,közép hosszú jégszőke haj.Az adatokat azért adtam meg,hogy el tudjátok képzelni,jól állna,milyen színben esetleg ha van valamilyen elképzelés azt is szívesen veszem.
A narancs ruhára gondoltam,PM77 52 oldal.
Előre is köszönöm.
Igen véleményt kértem.
Senkit az ég világon NEM pontoztam le,de fel sem.
Hálás vagyok Nektek,hogy vettétek a fáradságot és válaszoltatok.Azért kértem a véleményeteket,tanácsaitokat,mert sok szem sokat lát...
Ti mind voltatok vagy lesztek menyasszonyok,rejtett módon ez is kiderült,hogy kit mennyire zavart volna/zavarna a saját napján ha egy vendég így öltözik.
Nekem nem tetszik egyáltalán, van ebben a katalógusban sokkal jobb is. (pl. E172, vagy a legutolsó mondjuk valami világosabb színben)
Ez a ruha olyan semmilyen, ráadásul ezek a fodrok nem szépek.
Kedves utolsó!
Értékelem a hozzászólásodat az utolsó ruha valójában elmegy egy esküvőre,de az ilyen fajta ruhák nem én vagyok,ezekkel a stílusú ruhákkal várok még 10 évet legalább (a zöldet is beleértettem).
Mellékes,mert a színeket lehet variálni, de a fekete nagyon öregít,ráadásul a friss hulla látszatot keltem,annyira fakó és sápadt leszek tőle.
AZ első gondolatom az ősz és a ruha között, hogy befagy a seggem...
Maga a ruha nagyon szép, de nekem hidegnek tűnik:)
Én másikat keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!