Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyszínt tudtok ajánlani lakodalomra Székesfehérváron vagy környékén kb 150 főre?
Figyelt kérdés
Jövő májusban lesz az esküvőnk, és egyelőre úgy tűnik elég nagy létszámmal kell számolnunk. Mindenképpen fedett helyet keresünk, májusban még hűvösek az esték szabadtéri rendezvénynek.2009. júl. 28. 12:07
1/6 anonim válasza:
Szfvár: Vadvoirág Étterem, Diófa Étterem, s esetleg a Szárcsa.
Agárd: Nádas
F.csurgó: Károlyi Kastély
Hírtelen ennyi jutott eszembe. De mintha Kápolnásnyéken is lenne vmi, csak nem jut eszembe. :(
2/6 A kérdező kommentje:
A Diófa meg a Szárcsa egyből kiesik, mivel egy térben nem lehet 150 főt elhelyezni, megosztani meg nem szeretnénk a társaságot.
2009. júl. 28. 16:55
3/6 anonim válasza:
Ennyi pénzböl már külföldre is mehetnétek a szükebb családdal..
4/6 A kérdező kommentje:
Segítséget kértem, nem vélemény-nyilvánítást..A mi családunkban az a szokás, hogy relatíve távoli rokonság is hivatalos (örömszülők unokatestvérei és a pár másod-unokatestvérei szintjéig kb)
2009. júl. 30. 14:29
5/6 anonim válasza:
esetleg érdeklődjétek meg a ráckert vendéglőt (öreghegyen)
szerintem kulturált a hely és az árak, a személyzet nagyon kedves, a környezet pedig nagyon szép, ott a bányató is (szerintem lehetne ott is fényképezkedni)
egy próbát megér
6/6 anonim válasza:
előző vagyok
nem ráckertet akartam írni hanem a bányató éttermet
sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!