Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónap kevésnek számít?
Figyelt kérdés
Külföldön élünk, mind a ketten külföldiek vagyunk Németországban, 7 hónapja ismerjük egymást, kb 5 hónapja élünk együtt. Sokat beszélgetünk házasságról, meg gyerekekről. Mind a ketten még bőven 30 előtt vagyunk.
Vitatkozni nem vitatkozunk sokat, nem súlyosak, szokásos hülyeségek.... a végén vagy nekem van igazam, v neki, de mindenféleképpen vkinek igaza van...
Szerintetek ha megkéri a kezemet valamikor a közeljövőben, nem lesz elkapkodva?
2012. aug. 30. 19:02
11/12 A kérdező kommentje:
:) Ő kezdte a beszélgetést, hogy ő szeretné most megbeszélni ezeket, hogy ne később bukkanjon fel. Nem akar olyan feleséget/anyát, akivel totálisan eltérő nevelési gondolkodása van..
Csak így bukkant fel ez az aprócska részlet :)
2012. szept. 1. 14:37
12/12 anonim válasza:
Hát ha őaz igazi, akkor nyilván az első héten is lehetett volna házasodni. Csakhogy ha nem, akkor nem árt, ha esküvő előtt kiderül. Én jobban pártolom, ha pár év alatt kiismeri azért apárját az ember. Hét hónap után a legtöbb kapcsolat még csodaszép meg rózsaszín, aztán jönnek-mennek az évek... Ha 3-4 évet lehúztál valaki mellett, és még midnig szereted, és vele akarsz élni, akkor hajrá... Nekem ennél kevesebb nem lenne elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!