Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő (polgári szertartás) hajón?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 10:07
1/15 anonim 

válasza:

Szia! Miért ne?! Szerintem jó ötlet! Egy hátránya lehet...Ha a vacsi, meg lagzi is ott lesz, akkor azokat az embereket is meg kell oda hívnod, akiket mondjuk csak a polgárira akartál.
2/15 A kérdező kommentje:
Csak a ceremóniát akarjuk, vhol felszállunk a hajóra, kb. fél óra a ceremónia, elhajózunk egy dunai étteremhez, és ott folytatjuk a bulit! :)
2009. júl. 26. 10:49
3/15 A kérdező kommentje:
Max. 40 fő lesz, csak olyan embereket hívunk meg, akik jönnek vacsorázni is.
2009. júl. 26. 10:50
4/15 anonim 

válasza:

Ez egy nagyszerű ötlet! :) Rég hallottam ilyen jót!
Nagyon jól fogjátok érezni Magatokat.
Jó időt és sok boldogságot!
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük, jövőre lesz, aug. 28-án!
2009. júl. 26. 12:57
7/15 anonim válasza:
Voltam már ilyenen. Polgári a hajón sétahajózás keretében egy óra, majd aki nem akart jönni, vagy nem volt meghívva +anyakönyvvezető, az kiszállt. Mi mentünk tovább egész éjszaka Bp-ről vidékre. Ott mindenki kiszállt,(reggel 5 óra) "balra el". Mivel rohadtul nagy hajó volt, a gyerekeket is tudtuk altatni a felső szinten, miközben a bálteremben állt a bál. A kaja is a hajón volt. Jó volt, bár gondolom nem volt két fillér.
8/15 anonim 

válasza:

a plusz költségről se felejtkezzünk el! Tavaly dekoráltam egy hajóta Dunán, egész csapatunk volt, de igy is 2 óra kellett hozzá. Óránként 20.000 Ft. Összesen 40.000 Ft volt az állási idő, de ezt az ifjú pár bevállalta. Számíts bele, illetve kérdezz rá előre.
9/15 A kérdező kommentje:
Leányfalu hajót néztük, annyira nagy dekorációt és díszítést nem szeretnénk, majd az étteremben. Pár lufi a korlátra, ami felszáll az égbe, és elég is. Nem ez a fontos.. de köszönöm a jó tanácsot! :)
2009. júl. 27. 19:25
10/15 anonim 

válasza:

Van olyan, hogy konfettiágyú, az még egy csudajópofa dolog. Pl. ha a hajó tattján álltok és ott lövik ki, óriási konfetti esőben lesztek. Sokkal szerencsésebb, mit a gyepen, mert azért ott szemetet csinál, és kertész legyen a talpán, aki kigereblyézi utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!