Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sztriptíz táncos lány miért kötelező kellék egy legénybúcsún? Kell egy ilyen lányra féltékenynek lennem?
Nézd: úgy látom, ez lesz az első komoly szakítópróba a kapcsolatotokban.
Általánosságban: ketőn áll a vásár. HA a haverok táncoslány helyett utcalányt szerveztek - és, HA a párod olyan természetű (ezt neked kellene tudnod) - csak akkor lehet gond. Egyáltalán nem kötelező, hogy a buli így végződjön... nem volt józan, ki ezt írta.
A következőket teheted:
Elsőnek is: KÉRDEZD MEG tőle, mi történt?
Ha azt mondja: igen, megvolt - akkor mit teszel??? Döntsd el még előtte!
Ha azt mondja: nem, nem volt ilyen - elhiszed neki?
Ha nem hiszed el, akkor MOST hagyd ott!!!
Ha viszont most elhiszed - akkor ÖRÖKRE temess el magadban minden kételyt! Nem lenne etikus, ha 10 évvel később hoznád fel egy veszekedésben, hogy "Biztos elmentél vele, csak nem vallottad be nekem!"
Tehát, ha MOST elhiszed neki, hogy hűséges - akkor azt is határozd el, hogy a táskáját a fejébe húzod annak, aki majd a jövőben úgy közelít feléd, hogy "tudom ám, amit tudok!" - ugyanis 100%, hogy lesz ilyen. És, ha hitelt adsz az ilyeneknek, akkor meg fogják mérgezni a házasságotokat.
A táncosnő nem azért van ott, hogy elvegye tőled, neki ez a munkája. Ő nem prostituált, tehát ez neki nem tartozik bele a munkaköri leírásába!
Szerintem a kedvesed addigra már eleget ivott, ahhoz hogy a beszéddel is gondjai legyenek, nemhogy még...:)
Egyszerűen bízni kell a másikban!A felesleges féltékenységeddel megbántod őt.
Petranova
Addig örülj, amíg sztriptíztáncoslány megy a legénybúcsúra, nem pedig k..va.
A kettő korántsem azonos fogalom. Az erotikus műsor nem arról kéne szóljon, hogy a táncoslány elmegy a vőlegénnyel. Ha okos akarsz lenni, saját magad rendeled meg a sztriptízes lányt, lehetőség szerint az ismertebbek közül. Pl Mészáros Dóra, Rácz Linda, Pirner Alma, ők más kategória, esetükben szóba se jöhet még a fogdosás sem. Én ebben a cipőben jártam tavaly, saját magam rendeltem meg a műsort, le is beszéltem a táncossal mit nem szeretnék látni! Így a kecske is jól lakott, a káposzta is megmaradt.
:)
Szerintem egyáltalán nem kötelező. Én nem várnám el a barátnőmtől, hogy tolerálja, hogy egy sztriptíztáncossal szórakozom, de nem is járnék olyan csajjal aki nem tudna annyira felizgatni bármikor, mint egy sztriptíztáncos.
Ha a barátnőm egy táncos fiú után csorgatná a nyálát lánybúcsún, az se esne jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!