Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A sztriptíz táncos lány miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sztriptíz táncos lány miért kötelező kellék egy legénybúcsún? Kell egy ilyen lányra féltékenynek lennem?

Figyelt kérdés
Tisztára kiakadtam! A vőlegényemék szombaton tartottak legénybúcsút, és volt ilyen "táncos". Teljesen levetkőzött neki, meg nem tudom még mi történt... Nagyon nehezen tudom ezt feldolgozni!
2008. máj. 12. 22:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Eléggé elbizonytalanítottál! Pont olyan dolgokat írtál, amik az én fejemben is megfordultak már. :( A hülye haverok... a csinos táncoslány akit párezerért szobára is lehet vinni... meg még a pia dögivel és máris kész a baj! :(((((
2008. máj. 15. 23:38
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd: úgy látom, ez lesz az első komoly szakítópróba a kapcsolatotokban.

Általánosságban: ketőn áll a vásár. HA a haverok táncoslány helyett utcalányt szerveztek - és, HA a párod olyan természetű (ezt neked kellene tudnod) - csak akkor lehet gond. Egyáltalán nem kötelező, hogy a buli így végződjön... nem volt józan, ki ezt írta.

A következőket teheted:

Elsőnek is: KÉRDEZD MEG tőle, mi történt?

Ha azt mondja: igen, megvolt - akkor mit teszel??? Döntsd el még előtte!

Ha azt mondja: nem, nem volt ilyen - elhiszed neki?

Ha nem hiszed el, akkor MOST hagyd ott!!!

Ha viszont most elhiszed - akkor ÖRÖKRE temess el magadban minden kételyt! Nem lenne etikus, ha 10 évvel később hoznád fel egy veszekedésben, hogy "Biztos elmentél vele, csak nem vallottad be nekem!"

Tehát, ha MOST elhiszed neki, hogy hűséges - akkor azt is határozd el, hogy a táskáját a fejébe húzod annak, aki majd a jövőben úgy közelít feléd, hogy "tudom ám, amit tudok!" - ugyanis 100%, hogy lesz ilyen. És, ha hitelt adsz az ilyeneknek, akkor meg fogják mérgezni a házasságotokat.

2008. máj. 16. 14:22
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Ha féltékeny vagy a sztriptíztáncosnőre, az azt jelenti, hogy nem bízol a párodban eléggé. A bizalom a párkapcsolat alapja, és hidd el, semmi nem idegesíti jobban a fiúkat, mint ha a párjuk a semmire féltékeny. Ilyen feltételekkel nem tudom, mennyire érdemes esküdni...
2008. máj. 17. 10:42
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

A táncosnő nem azért van ott, hogy elvegye tőled, neki ez a munkája. Ő nem prostituált, tehát ez neki nem tartozik bele a munkaköri leírásába!

Szerintem a kedvesed addigra már eleget ivott, ahhoz hogy a beszéddel is gondjai legyenek, nemhogy még...:)

Egyszerűen bízni kell a másikban!A felesleges féltékenységeddel megbántod őt.

Petranova

2008. jún. 12. 15:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is féltékeny típus vagyok és megértem az érzéseidet, ha a legénybúcsú előtt sem viselkedett furán Veled akkor nem lehet semmi probléma, ugyanmár :) Ismered a párod gondlom és tudod,hogy milyen, szerinted jobban megérné neki egy idegen fruzska mint a szép kis felesége aki biztos,hogy mindig otthon várja és az nem csak egy szex amikor Veled van, hanem szeretkezés ahol érzelmek vannak és ha nem így lenne nem kérné meg a kezed és nem kötné össze Veled az életed ;) Nem igaz? Na ugye :)
2008. júl. 24. 23:13
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
*életét
2008. júl. 24. 23:14
 17/21 anonim válasza:
96%

Addig örülj, amíg sztriptíztáncoslány megy a legénybúcsúra, nem pedig k..va.

A kettő korántsem azonos fogalom. Az erotikus műsor nem arról kéne szóljon, hogy a táncoslány elmegy a vőlegénnyel. Ha okos akarsz lenni, saját magad rendeled meg a sztriptízes lányt, lehetőség szerint az ismertebbek közül. Pl Mészáros Dóra, Rácz Linda, Pirner Alma, ők más kategória, esetükben szóba se jöhet még a fogdosás sem. Én ebben a cipőben jártam tavaly, saját magam rendeltem meg a műsort, le is beszéltem a táncossal mit nem szeretnék látni! Így a kecske is jól lakott, a káposzta is megmaradt.

:)

2009. máj. 21. 01:30
 18/21 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem egyáltalán nem kötelező. Én nem várnám el a barátnőmtől, hogy tolerálja, hogy egy sztriptíztáncossal szórakozom, de nem is járnék olyan csajjal aki nem tudna annyira felizgatni bármikor, mint egy sztriptíztáncos.

Ha a barátnőm egy táncos fiú után csorgatná a nyálát lánybúcsún, az se esne jól.

2011. dec. 23. 04:14
 19/21 Makkai Ildikó válasza:
100%
Sziasztok! Végi olvastam mindenki véleményét a táncosokról. Sokkolt néhányotok mondata mint, hogy bízz benne ;kérdem én egy ilyen után hogy lehet bízni az illetőbe? Engem vesz feleségül de egy másik nő teste szemtől szemben akár mínuszos tartományban van, hát kösz. Néhányotokkal már megtörtént és sajnállak benneteket. igaz lehet hogy azzal takarózik sok férfi mert a haverok szervezték és hogy ő nem tudta, de Helo van lábam, szám, kezem hogy szóljak. Nem a nagy hit beszél bennem de bünt szóval cselekedettem, gondolattal. Ha az hogy végig nézem, vagy épp a bugyijába (ha még van rajta) pénzt dugok, biztos korrekt a másikkal. Én hozzá se mennék egy ilyen emberhez valamint ha nekem szerveznének egy fiú táncost nekem lelkiismeret furdalásom lenne hogy jó döntés volt e.
2012. okt. 19. 18:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
én se értem mi ez a tolerancia a táncosnőkkel szemben... Ha a férfinek a kapcsolat alatt se volt szüksége más nők meztelen látványára akkor a legénybúcsún miért kéne? :D Úgy beszéltek róla mintha az esküvő után minden megváltozna. Pedig a kapcsolat ugyanaz, annyi különbséggel hogy papír van róla. Szerintem a sztriptíz nem megengedett egyik féltől sem. És ha egy férfinek annyira fontos hogy a legénybúcsúján egy nőci neki vetkőzzön, akkor minek akar megházasodni? Akkor ne éljen komoly kapcsolatban és élje ki magát.
2013. júl. 29. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!