Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül, illetve van-e?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül, illetve van-e?

Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk össze házasodni Badacsonyba. Csak mi ketten meg a 2 tanú. Mennyibe kerül ez? Illetve az mennyibe kerül ha szeretnénk hogy ha Balaton parton adjon össze minket? Illetve neten olvastam hogy előtte be kell menni személyesen időpontot foglalni. Ha a párom külföldön van és csak az esküvő előtt pár nappal jön haza akkor erre mi a megoldás?
2012. aug. 19. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
nincs kiskapu, mindkettőtöknek ott kell lenni bejelentkezésnél. az árak nem egységesek, helyben érdeklődj!
2012. aug. 19. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:

igen, személyesen kell, sajnos ezt nem tudod megoldani :(

ha kiválasztjátok mondjuk szeptember 30-át, akkor legkésőbb aug. 30án be kell menni időpontot foglalni.

a kihelyezett esküvő (ha ugye nem a hivatalban tartjátok), az plusz pénz, mert ki kell vinni az anyakönyvet az önkormányzatról (hogy ez miért fontos, nem tudom...)

hogy mennyibe kerül, azt helyben kell megkérdezni, mindenhol más

2012. aug. 20. 13:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Olvastam a neten hogy a jegyzőtől lehet kérvényezni 2200ft ellenében a korábbi dátumot! De ez mennyivel korábbi?
2012. aug. 20. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!